Leveringsvoorwaarden

U kiest de kleur van de profielen (RAL 9010, 9001, 9005, 7001 of 7016).

Meet de nodige maten op zodat u de bestelling kunt plaatsen. Kijk voor de meetinstructies op https://glazenschuifwandplaatsen.nl/inmeten/. U kunt zelf bepalen hoeveel glazen panelen u wilt hebben of wij berekenen dit voor u. De overlapping van de glazen panelen dient minimaal 2 cm en maximaal 15 cm te zijn. Naar gelang het aantal glazen panelen wordt het onder- en boven geleide profiel 3, 4, 5 of 6 sporen per rails. De glazen schuifwanden worden inclusief geleiders met wieltjes geleverd.

Als optie kunt u tocht strips of handgrepen bijbestellen.

Controleer uw bestelling altijd dubbel en vul uw gegevens in.

U ontvangt altijd een email met de bestelbevestiging.

De goederen worden tot aan de voordeur afgeleverd.

De levering tot de eerste drempel is voor risico van Glazenschuifwandplaatsen.nl.

U dient de levering altijd te controleren en tekent daarna voor ontvangst.

De betaling kan vooraf per bankoverschrijving of contant bij levering, pinnen is niet mogelijk.

Er wordt per email of telefonisch contact met u opgenomen om de leveringsdatum af te spreken.

Mocht een artikel onverhoopt (tijdelijk) niet of later leverbaar zijn nemen we contact met u op om tot een oplossing te komen.

U kunt tegen meerprijs gebruik maken van onze eigen montageservice.

Bij sneeuw en/of vorst dient u het pad van de oprit/parkeerplaats sneeuw- en ijsvrij te maken. Dit i.v.m. de veiligheid van onze werknemers.

Als u er voor kiest om de glazen schuifwand zelf te plaatsen en enkel de materialen los geleverd wilt hebben, dan kunt u er voor kiezen om mee te helpen met lossen. Dit scheelt namelijk in de kosten.

U heeft het recht om binnen 14 dagen uw bestelling te herroepen/retourneren. Meldt dit altijd per email aan info@glazenschuifwandplaatsen.nl. De materialen dienen onbeschadigd en compleet geretourneerd te worden. De transportkosten zijn voor uw eigen rekening.

De transportkosten binnen de Benelux en Duitsland worden berekend op de aantal kilometers.

U heeft tot 24 uur voor de afgesproken datum de mogelijkheid om levering kosteloos te verzetten naar een nieuwe datum, anders worden de transportkosten in rekening gebracht.

Mocht – onverhoopt – de bestelling niet op de afgesproken datum geleverd kunnen worden, dan is hier geen coulance-regeling op van toepassing. Wij nemen contact met u op voor een nieuwe afspraak.

Alle getoonde prijzen zijn incl. btw.

Heeft u een klacht? Dan kunt u deze kenbaar maken aan info@glazenschuifwandplaatsen.nl. Uw klacht wordt met zorg opgepakt en wordt z.s.m. opgelost.

Bent u tevreden? U helpt ons en andere potentiële klanten enorm door een korte review te schrijven op
https://glazenschuifwandplaatsen.nl/reviews-van-klanten/