Leveringsvoorwaarden

U kiest de kleur van de profielen (RAL 9010, 9001 of 7016).

Meet de nodige maten op zodat u de bestelling kunt plaatsen. Kijk voor de meetinstructies op https://glazenschuifwandplaatsen.nl/inmeten/. U bepaalt zelf hoeveel glazen schuifwanden u wilt. De overlapping van de glazen panelen dient minimaal 2 cm en maximaal 15 cm te zijn. Naar gelang het aantal schuifwanden wordt het onder- en boven geleide profiel 3, 4, 5 of 6 sporen per rails. De glazen schuifwanden worden inclusief geleiders met wieltjes geleverd.

Als optie kunt u tochtstrippen, handgrepen en/of een montagepakket bijbestellen.

Controleer altijd uw bestelling dubbel en vul uw gegevens in.

U ontvangt altijd een email met de bestelbevestiging.

Er wordt per email of telefonisch contact met u opgenomen om de leveringsdatum af te spreken.

De goederen worden tot aan de voordeur afgeleverd.

De levering tot de eerste drempel is voor risico van Glazenschuifwandplaatsen.nl.

U dient de levering altijd te controleren en tekent daarna voor ontvangst.

De betaling kan vooraf per bankoverschrijving of contant bij levering, pinnen is niet mogelijk.

Er wordt per email of telefonisch contact met u opgenomen om de leveringsdatum af te spreken.

Mocht een artikel onverhoopt (tijdelijk) niet of later leverbaar zijn nemen we contact met u op om tot een oplossing te komen.

De materialen worden tot aan de voordeur afgeleverd behalve als u gebruik maakt van onze montageservice.

Bij sneeuw en/of vorst dient u het pad van de oprit/parkeerplaats sneeuw- en ijsvrij te maken. Dit i.v.m. de veiligheid van onze werknemers.

De levering tot de eerste drempel is voor risico van Glazenschuifwandplaatsen.nl, behalve als u gebruik maakt van onze montageservice.

Als u er voor kiest om de glazen schuifwand zelf te plaatsen en enkel de materialen los geleverd wilt hebben, dan dient er 1 persoon aanwezig te zijn die de materialen mee kan lossen.

U heeft het recht om binnen 14 dagen uw bestelling te herroepen/retourneren. Meldt dit altijd per email aan info@glazenschuifwandplaatsen.nl. De materialen dienen onbeschadigd en compleet geretourneerd te worden. De transportkosten zijn voor uw eigen rekening.

De transportkosten binnen Nederland bedragen €150,00 (m.u.v. de Waddeneilanden).

U heeft tot 24 uur voor de afgesproken datum de mogelijkheid om levering kosteloos te verzetten naar een nieuwe datum, anders worden de transportkosten in rekening gebracht.

Mocht – onverhoopt – de bestelling niet op de afgesproken datum geleverd kunnen worden, dan is hier geen coulance-regeling op van toepassing. Wij nemen contact met u op voor een nieuwe afspraak.

Alle getoonde prijzen zijn incl. btw.

Heeft u een klacht? Dan kunt u deze kenbaar maken aan info@glazenschuifwandplaatsen.nl. Uw klacht wordt met zorg opgepakt en wordt z.s.m. opgelost.