Leveringsvoorwaarden

U kiest de kleur van de profielen (RAL crème 9001, mat zwart 9005 of antraciet 7016).

Meet de nodige maten op zodat u de bestelling kunt plaatsen. Kijk voor de meetinstructies op https://glazenschuifwandplaatsen.nl/inmeten/. U kunt zelf bepalen hoeveel glazen panelen u wilt hebben of wij berekenen dit voor u. De overlapping van de glazen panelen dient minimaal 3 cm te zijn en het mooiste is maximaal 6 cm . Naar gelang het aantal glazen panelen wordt het onder- en boven geleide profiel 3, 4, 5 of 6 sporen per rails. De glazen schuifwanden worden compleet met geleiders en verstalbare wieltjes geleverd.

Als optie kunt u tocht strips of handgrepen bijbestellen. Er word dan altijd 1 tochtstrip per paneel geleverd. Indien u extra accessoires wilt dient u dit specifiek te vermelden bij uw bestelling.

Controleer uw bestelling altijd dubbel en vul de juiste gegevens in.

U ontvangt altijd een email met de bestelbevestiging.

De goederen worden tot aan de voordeur afgeleverd, tenzij u gebruik maakt van onze montageservice.

De levering tot de eerste drempel is voor risico van Glazenschuifwandplaatsen.nl, tenzij u gebruik maakt van onze montageservice.

Indien we de glazen schuifwand verder dan 25 meter van de openbare weg moeten lossen/monteren dient dit vooraf duidelijk kenbaar gemaakt te worden.

Bij een inbouwhoogte van meer dan 230cm kan het glas wat bol gaan staan. In combinatie met tochtstrippen kan de wand in veel gevallen niet soepel verschoven worden. Ons advies is om geen tochtstrippen te bestellen als het glas hoger is dan 230cm. Het bol staan van de ramen word niet als klacht geaccepteerd.

Als u de schuifwand zelf gaat plaatsen dient u bij levering altijd direct te controleren op beschadigingen en ontbrekende onderdelen. U tekent daarna een ontvangstbevestiging voor akkoord. Eventuele ontbrekende onderdelen of beschadigingen die daarna ontstaan zijn voor kosten koper.

De betaling kan vooraf per bankoverschrijving of contant bij levering, pinnen of achteraf overboeken is niet mogelijk.

Bij donker getint glas en maatwerk vragen wij altijd een aanbetaling van 20% van het factuurbedrag. Na deze aanbetaling is de order bevestigd en gaan we het glas bestellen. Houd rekening met een levertijd tussen de 4 en 8 weken voor maatwerk en donker getint glas.

Er wordt per email of telefonisch contact met u opgenomen om de levering/montage datum af te spreken.

Mocht een artikel onverhoopt (tijdelijk) niet of later leverbaar zijn nemen we contact met u op om tot een oplossing te komen.

U kunt tegen meerprijs gebruik maken van onze eigen montageservice.

Bij sneeuw en/of vorst dient u het pad van de oprit/parkeerplaats sneeuw- en ijsvrij te maken. Dit i.v.m. de veiligheid van onze werknemers.

U heeft het recht om binnen 14 dagen na ontvangst uw bestelling te herroepen/retourneren. Als deze bestelling donker getint glas of maatwerk betreft is retourneren niet mogelijk. Meldt dit altijd per email aan info@glazenschuifwandplaatsen.nl. De materialen dienen onbeschadigd en compleet geretourneerd te worden. De transportkosten zijn voor uw eigen rekening.

De transportkosten binnen de Benelux en Duitsland worden berekend op basis van de aantal kilometers.

U heeft tot 72 uur voor de afgesproken datum de mogelijkheid om levering kosteloos te verzetten naar een nieuwe datum, anders worden er handelingskosten in rekening gebracht.

Mocht – onverhoopt – de bestelling niet op de afgesproken datum geleverd kunnen worden, dan is hier geen coulance-regeling mogelijk. Wij nemen contact met u op om een nieuwe leveringsafspraak in te plannen of u mag de bestelling kosteloos annuleren als dit niet als maatwerk besteld is.

Eventueel meerwerk dat niet opgenomen is in de offerte zal na overleg
met de klant berekend en uitgevoerd worden. Het verstek zagen van een haakse hoek (zonder staander in de hoek) en het uitvlakken van de hoogte (indien noodzakelijk) valt altijd onder meerwerk.

Garantie 3 jaar op alle onderdelen van de schuifwand en 1 jaar op de montage. Wij geven geen garantie op verzakkingen van de ondergrond en geen garantie op complicaties die komen door de werking van het hout bij een houten overkapping. Wij weten namelijk niet hoe de ondergrond of het hout zich in de toekomst ontwikkeld. Indien u de schuifwand zelf plaatst en deze op een verkeerde manier monteert vervalt de garantie.

Heeft u een klacht? Dan kunt u deze kenbaar maken aan info@glazenschuifwandplaatsen.nl. Uw klacht wordt met zorg opgepakt en wordt z.s.m. opgelost.

Bent u tevreden? U helpt ons en andere potentiële klanten enorm door een korte review te schrijven op
https://glazenschuifwandplaatsen.nl/reviews-van-klanten/

Onze uitgebreide algemene voorwaarden vind u hier.

De gemiddelde levertijd is tussen de 4 en 6 weken na goedkeuring offerte.