Sinds kort bieden we de mogelijkheid om onze klanten een beoordeling te laten plaatsen. Deze reviews zijn belangrijk voor ons en zeker ook voor onze toekomstige klanten.

Schrijf hier uw review als u een Google / Gmail account heeft

Schrijf hier uw review als u geen Google account heeft


Glazen schuifwand
5.0
Based on 6 reviews
powered by Google
Angela Visser
Angela Visser
18:42 30 Dec 19
Zeer tevreden over de levering van onze schuifdeuren!
Woutert Weers
Woutert Weers
14:17 26 Nov 19
Ook wij zijn tevreden, alles geleverd volgens afspraak.
Johan Braakman
Johan Braakman
13:58 25 Nov 19
Wij hebben vandaag de glazen schuifdeuren geleverd gekregen. De chauffeur was er op het afgesproken tijdstip. We hebben... de glazen schuifwand zelf geplaatst met telefonisch support van Ronny. De montgae was zeker niet moeilijk. Bedankt.read more
Hole Fox
Hole Fox
18:10 23 Nov 19
Bedankt ... het ziet er prima uit !
Hidde van Schaik
Hidde van Schaik
10:11 22 Nov 19
Dit zijn vakmensen zoals we ze hard nodig hebben. Kreeg snel een duidelijke offerte en het plaatsen verliep zoals... afgesproken. Zeker een aanrader!read more
Twan Lommers
Twan Lommers
18:46 20 Nov 19
Top product en goede service!Zeker een aanrader.
eimke jansen
eimke jansen
09:55 18 Nov 19
Zoals beloofd hierbij de review. Wij zijn erg tevreden met het resultaat van de glazen schuifdeur onder de veranda.
rick waker
rick waker
09:03 14 Nov 19
Online een offerte aangevraagd en binnen een dag antwoord! Nu 3 weken later is de schuifwand geplaatst en kunnen we... langer genieten onder de veranda. Bedankt voor de goede service.read more
Next Reviews


Ruud en Carla uit Udenhout

Hoi hoi, nou nogmaals een blijk van waardering voor de mooie veranda. We zijn erg tevreden. Mooie afwerking , super montage en een schitteren strak geheel. Waterafvoer verloopt klasse!

Ps. Stel we willen de zijkanten als nog dicht, met heldere platen ( niet ondoorzichtig zoals het dak, kunststof. Jullie hebben de foto’s en de maten, waar moet ik aan denken?( prijs)


Jack en Lisette uit Halsteren

Goedemorgen! We willen even doorgeven dat we super blij met de schuifwand zijn!! Alleen maar complimenten. Vanaf het mailcontact tot en met de plaatsing keurig netjes! Ik ga de ramen van het weekend goed schoonmaken en dan zet ik het op jullie facebookpagina. Maar voor nu zoals wij dat hier zeggen: harstikke steen bedankt!!


D. Hamer, Epe

Super..
Keurig telefoontje voor die tijd zodat ik wist hoe laat ze er waren.
Plaatsen ging snel en goed..
Ziet er super uit..
En voor een zeer scherpe prijs…


Herman de Jong, Rijen

Voor hen die er over denken om een schuifwand te laten plaatsen via glazenschuifwandplaatsen.nl het volgende: Wij hebben er voor gekozen om dat te doen en dit is wat je daarvoor krijgt. Een erg mooie schuifwand die geplaatst wordt door vriendelijk personeel dat je antwoord geeft op je vragen en tijd neemt voor uitleg tijdens de installatie van de schuifwand. Tijdens de installatie van de schuifwand werken ze bijzonder schoon en zie je alleen aan de wand dat ze zijn geweest. Ik ben blij dat mijn keuze op hun is gevallen.


Alvast bedankt voor uw review en veel plezier van uw nieuw schuifwand.

De gemiddelde levertijd is tussen de 6 en 9 weken na goedkeuring offerte.