Sinds kort bieden we de mogelijkheid om onze klanten een beoordeling te laten plaatsen. Deze reviews zijn belangrijk voor ons en zeker ook voor onze toekomstige klanten.

Schrijf hier uw review als u een Google / Gmail account heeft

Schrijf hier uw review als u geen Google account heeft


Glazen schuifwand
5.0
Gebaseerd op 6 beoordelingen
powered by Google
Angela Visser
Angela Visser
18:42 30 Dec 19
Zeer tevreden over de levering van onze schuifdeuren!
Woutert Weers
Woutert Weers
14:17 26 Nov 19
Ook wij zijn tevreden, alles geleverd volgens afspraak.
Johan Braakman
Johan Braakman
13:58 25 Nov 19
Wij hebben vandaag de glazen schuifdeuren geleverd gekregen. De chauffeur was er op het afgesproken tijdstip. We hebben... de glazen schuifwand zelf geplaatst met telefonisch support van Ronny. De montgae was zeker niet moeilijk. Bedankt.lees verder
Hole Fox
Hole Fox
18:10 23 Nov 19
Bedankt ... het ziet er prima uit !
Hidde van Schaik
Hidde van Schaik
10:11 22 Nov 19
Dit zijn vakmensen zoals we ze hard nodig hebben. Kreeg snel een duidelijke offerte en het plaatsen verliep zoals... afgesproken. Zeker een aanrader!lees verder
Twan Lommers
Twan Lommers
18:46 20 Nov 19
Top product en goede service!Zeker een aanrader.
eimke jansen
eimke jansen
09:55 18 Nov 19
Zoals beloofd hierbij de review. Wij zijn erg tevreden met het resultaat van de glazen schuifdeur onder de veranda.
rick waker
rick waker
09:03 14 Nov 19
Online een offerte aangevraagd en binnen een dag antwoord! Nu 3 weken later is de schuifwand geplaatst en kunnen we... langer genieten onder de veranda. Bedankt voor de goede service.lees verder
Meer beoordelingen
js_loader

Sjaak en Maria uit Oeffelt

Na een bezoek aan de showroom hebben we online de glazen schuifwand op maat voor onze kapschuur besteld. Na een snelle levering hebben deze zelf geplaatst. Dat was heel goed te doen. Alles past perfect en ziet er super mooi uit. Wij zijn hier heel blij mee.


Piet & Jolande uit Roosendaal

In onze bestaande veranda zijn glazen schuifpanelen geplaatst. We zijn super blij met het mooie resultaat. Keurig werk afgeleverd en alles netjes opgeruimd. Top! Als het laatste wandje ook zo geplaatst wordt zijn er weer een paar tevreden klanten bij. Zeker aan te bevelen de mannen van glazenschuifwandplaatsen.


Langerhorst uit Groet

Net een glazen schuifwand laten plaatsen in mijn veranda door Frans en Rens. Ziet er super strak uit. Erg goede communicatie, super kwaliteit, scherpe prijs en komen keurig afspraken na. Kan ze iedereen die een glazen schuifwand wilt laten plaatsen aanraden. Bedankt !


Lisette uit Gelderland
Vandaag is de glazen schuifdeur geplaatst. Ziet er zeer mooi uit! Ook complimenten voor de communicatie. Had altijd snel antwoord 🙂


Gerlof uit Almere

Ik had een bestaande terrasoverkapping staan van ongeveer 8 jaar oud. Frans en zijn maat hebben deze heel netjes dicht gemaakt met glazen schuifwanden. Dit ziet eruit als een mooie nieuwe veranda ! Ik ben dan ook zeer tevreden. Ze werken netjes volgens afspraak en hadden het werk in 1 dag klaar. Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden !


Van Breugel uit Sint Oedenrode

Super tevreden met onze prachtige schuifwand alles verliep volgens afspraak! Vriendelijk personeel. Aanrader!


Pals uit Hoogerheide

Zeer over te spreken !
Prachtige schuifwanden
Top kwaliteit en snelle levering


Christine en Guido uit Tienen

Hallo, dank u voor het langs komen, goede service, beveel jullie zeker aan, en altijd even vriendelijk. Nog een fijne dag.


Alex Brugmans uit Zaltbommel

Hoi, ik wilde jullie nog even bedanken voor de goede services. We zijn er erg blij mee.


Familie Verhoeven uit Oost Souburg

Nou, echt gewoon weg super.
Zeer klant vriendelijk, vanaf het moment van bestellen tot het voltooien.
Het opmeten voor ons was wel een uitdaging en hadden wij wel de overkapping geheel waterpas gemaakt. Hierop kregen wij het compliment.
4 glazen schuifpuien gezet en daar hartstikke te vrede ermee.
Kon niet meer wensen. Toppie gedaan heren.
Veel succes met de toekomstige projecten.


Ruud en Carla uit Udenhout

Hoi hoi, nou nogmaals een blijk van waardering voor de mooie veranda. We zijn erg tevreden. Mooie afwerking , super montage en een schitteren strak geheel. Waterafvoer verloopt klasse!

Ps. Stel we willen de zijkanten als nog dicht, met heldere platen ( niet ondoorzichtig zoals het dak, kunststof. Jullie hebben de foto’s en de maten, waar moet ik aan denken?( prijs)


Jack en Lisette uit Halsteren

Goedemorgen! We willen even doorgeven dat we super blij met de schuifwand zijn!! Alleen maar complimenten. Vanaf het mailcontact tot en met de plaatsing keurig netjes! Ik ga de ramen van het weekend goed schoonmaken en dan zet ik het op jullie facebookpagina. Maar voor nu zoals wij dat hier zeggen: harstikke steen bedankt!!


D. Hamer, Epe

Super..
Keurig telefoontje voor die tijd zodat ik wist hoe laat ze er waren.
Plaatsen ging snel en goed..
Ziet er super uit..
En voor een zeer scherpe prijs…


Herman de Jong, Rijen

Voor hen die er over denken om een schuifwand te laten plaatsen via glazenschuifwandplaatsen.nl het volgende: Wij hebben er voor gekozen om dat te doen en dit is wat je daarvoor krijgt. Een erg mooie schuifwand die geplaatst wordt door vriendelijk personeel dat je antwoord geeft op je vragen en tijd neemt voor uitleg tijdens de installatie van de schuifwand. Tijdens de installatie van de schuifwand werken ze bijzonder schoon en zie je alleen aan de wand dat ze zijn geweest. Ik ben blij dat mijn keuze op hun is gevallen.


Peter uit Bunschoten

Hallo, vandaag is onze glazen wand geplaatst. Hierbij wil ik de jongens bedanken voor hun service. Van begin tot einde super goed geholpen. Ik had in begin nog wat vragen en ze hebben me daarbij heel goed geholpen.
Vandaag een belletje dat ze er over een uurtje zijn zodat we voorbereid zijn op hun komst. Bij het plaatsen bleek dat er een productie fout in alle glazen wanden zat. Ze hebben meteen de leverancier gebeld en dit wordt allemaal opgelost. Voor nu netjes de glazen wand erin gehangen zodat we evengoed in onze veranda kunnen zitten. We besloten vandaag dat we toch handvaten wilden terwijl we die niet in de offerte hadden opgegeven, geen probleem voor de jongens. Al met al zeer kundige, professionele jongens die hart voor hun zaak hebben! Zal ze zeker bij iedereen die een glazen schuifwand nodig hebben aanraden. P.s: dit bedrijf kon ook als enige de mooie zwarte profielen leveren. Mvg, Peter


Alvast bedankt voor uw review en veel plezier van uw nieuw schuifwand.

De gemiddelde levertijd is tussen de 4 en 6 weken na goedkeuring offerte.