Glazen schuifdeur

De funderingskoker is altijd optioneel.

Heeft u bij de buren een mooie glazen schuifdeur gezien en bent u aan het informeren voor een juiste leverancier?

Door middel van een glazen schuifdeur tussen uw overkapping creëert u woongenot en tegelijkertijd investeert u voor later. Dat is een samenstelling welke je niet veel ziet.. Veel zonlicht kan bijdragen voor een plezierige leefomgeving waardoor u hoogst kunt genieten van de glazen wand. Dankzij het daglicht in het voorjaar in i.c.m. het glas zal de tuinkamer in aanzienbare tijd omhoog stijgen naar een fijne temperatuur. In die ruimtes hoeft er minder stroom in te worden gezet om het warm te krijgen. Veel meer woon plezier en een lagere energierekening. Dat zijn 2 van de vele voordelen die de glazen wand bied.


 

Glazen schuifdeur

Glas heeft altijd al die magische uitstraling gehad. Het zorgt voor een ruimtelijke ambiance, voor doorzichtigheid en een luxe gevoel. De woning waarde zal toenemen en het geeft een luxe uitstraling aan de achterzijde van uw woonruimte. Een glazen schuifdeur zorgt voor een nieuwe gesloten plaats maar met behoud van uw zicht. Met het dichttrekken van de glazen deuren heeft u immers binnen een oogwenk een aparte ambiance waar u goed kunt ontspannen maar tegelijkertijd vrij zicht behoud op uw achtertuin. Heeft u jonge kinderen maar is er binnenskamers weinig plaats om te spelen? Zeker dan is de glazen serre een ideale uitkomst.


Achtertuin uitzicht het hele jaar door met een glazen schuifdeur overkapping

Een winterse dag, al sneeuw in de tuin en vogels smikkelen aan het bolletje vet in de boom. Dit zijn o.a. dingen die iemand normaal niet kan zien vanuit een gesloten ruimte. Maar als het najaar begint gaan we naar binnen en missen we heel veel moois van de tuin. Dat kan ook anders. Het is erg gemakkelijk om een glazen schuifdeur te realiseren. Het word op maat aangeleverd en u heeft ook niet veel gereedschap nodig. Hiermee kunt u het hele voorjaar gebruik maken van deze woonruimte en het zicht. Misschien heeft u zo zicht op een stuk siertuin wat u specifiek heeft aangelegd om vanuit uw veranda te bewonderen. Plus als het vroege voorjaar nadert wordt zet u eenvoudig de tuinkachel een standje hoger. Of wat dacht u van een party of gourmetten met familie, een extra kamer met veel opties.
 

Privor glazen schuifdeur: Blijvend en beschermd

De glazen schuifdeur buiten kunt u op verschillende methodes inzetten bij de woning. Als wand tussen ruimtes, maar zeker ook als wand voor uw terrasoverkapping. In allebei de gevallen zorgen zij voor een heerlijk open gevoel, veel meer natuurlijk zonlicht en voor een lagere energierekening. Behalve onze standaard breedtes 82, 90 en 103 cm breed is alles op maat leverbaar inclusief de mogelijkheden die u wenst. Ook met extra benodigdheden erbij zoals tochtstrips en deurgrepen om het totaal af te monteren. Met andere woorden een Privor glazen schuifwand overkapping is een slimme koop die zorgt voor meer woon genot.

Tot ziens bij Privor glazen schuifdeuren

De gemiddelde levertijd is tussen de 4 en 6 weken na goedkeuring offerte.