Woont u in Boekelo en op zoek naar een aantrekkelijke glazen schuifwand of glazen veranda voor uw glazen veranda? In Nederland of België zijn maar weinig maanden dat u optimaal kunt genieten van al het mooie in uw tuin. Wilt u langer van het mooie buiten leven kunnen genieten in Boekelo? Dan is de Glazen schuifdeur een perfecte oplossing voor u. Met de glazenschuifwand kunt u vanuit uw veranda uw gehele tuin overzien.

Standaard glazen schuifwand
Standaard glazen schuifwand
Steel look glazen schuifwand met vakverdeling
Steel look schuifwand met vakverdeling

Iedere veranda is afwijkend, een goed inzicht is daardoor belangrijk bij het plaatsen van een glazen schuifdeur. Verandasol denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Wij zetten uw schuifwand zonder problemen kaars recht. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een glazen schuifdeur bij uw veranda.


Glazen schuifwand Boekelo
Glazen schuifwand Boekelo

Glazen schuifdeur Boekelo

Bij Verandasol bent u bij het juiste bedrijf voor een moderne glazen schuifdeur. We kunnen meestal binnen 1 week een nieuwe glazen schuifdeur plaatsen. Onze ervaren monteurs die niets anders verrichten dan schuttingen en schuifwanden bouwen kunnen de schuifwand correct plaatsen.

Woon plezier en bespaar stroomverbruik door glazen schuifdeur!

Vermoedelijk denkt u veel na over de kansen die er liggen op het gebied van woonplezier rondom uw woning, een glazen schuifwand is hierbij een fijne manier om deze kansen te benutten. Vanwege die oplossing mept u meerdere vliegen in één klap. Men krijgt immers onmiddellijk heel wat natuurlijk daglicht in huis of onder uw veranda en u creëert een ruimtelijk gevolg. Vanwege een glazen schuifwand betaal je een stukminder voor energie en zorgt u voor meer licht en ruimte rondom uw woning.

Glazen schuifdeur Boekelo

Geniet jaarrond binnen van het landleven

Indien de temperaturen in november gaan afdalen trekken een hele boel mensen zich terug in hun huiskamers. Al het moois dat de tuin en de natuur te bieden heeft in het najaar en de wintermaanden worden dan bijna niet bekeken. Volmaakt om wel jaarrond te kunnen beschikken over uw tuin en de natuur is het aanbrengen van een glazen schuifwand in uw terrasoverkapping. Hiermee kunt u jaarrond doorbrengen in deze ruimte, in de lentetijd en de zomer doet u de glazen schuifwanden (gedeeltelijk) open en in het najaar en de herfst doet u ze (gedeeltelijk) dicht. Als het werkelijk fris wordt, kunt u gebruik maken van een veranda verwarming. Uw afzonderlijk luxe patio in uw eigen woning. Door de extra mogelijkheden die u creëert in uw woning door de glazen schuifwand, zorgt dit in veel gevallen ook nog eens voor een toename van de waarde van uw huis.

Ideaal voor gezinnen met kids

Voor gezinsleden die gaarne een afgesloten ruimte beneden willen hebben om b.v. te lezen of te studeren, is dit de ideale oplossing. Afzonderen van ruimtes op deze manier geeft kalmte en zorgt voor een privé ruimte. Onopzettelijk blijf je als gezin bepaald verbonden met mekaar, je hebt namelijk wel aanschouwelijk contact. De ruimtes worden op deze wijze optimaal gebruikt, wel de rust en privacy, maar wel in elkaar zicht. De glazen schuifwand is ook ideaal om een knusse decor neer te zetten voor bijvoorbeeld een dinertje met familie.

Glazen veranda Boekelo

Voor heden en voor later 

Door een glazen schuifwand te situeren bezit u vanaf dag 1 extra woonplezier. De lichtinval van buiten wordt veel groter en de veranda’s lijken veelal groter vanwege het doorkijk door het glas. Uw veranda krijgt veel meer charisma door het glas, gecombineerd met een gevoel van luxe. Bovenop veel meer woonplezier is het ook mogelijk om de kosten voor energie te verlagen. Dat is denkbaar om overige ruimtes te verwarmen met hitte uit de achterkamer met de meeste hitte, namelijk die waar de glazen schuifwand is neergezet. Nuttig voor uw maandelijkse kosten, echter ook voor het leefmilieu. Het laten zetten van de glazen schuifwand levert u uiteraard meer op dan alleen maar meer woon genot. Aangaande deze aanschaf heeft u oog voor nu en nog vele jaren in de toekomst.

Glazen veranda Boekelo

glazen schuifpui Walemglazen schuifpui Cadier en Keerglazen schuifpui Grootebroek
glazen schuifpui Walshoutemglazen schuifwand Rothemglazen schuifpui Pijnacker
glazen schuifpui Huizenglazen schuifwand Hoelbeekglazen schuifwand Peer
glazen schuifwand Kesterglazen schuifwand Oplinterglazen schuifwand Wemeldinge

Vraag een vrijblijvende offerte aan.


De gemiddelde levertijd is tussen de 4 en 6 weken na goedkeuring offerte.