Glazen schuifwand Borchtlombeek

Zoekt u een op maat gemaakte en prachtige glazen schuifwand of glazen schuifdeur van duurzame deugdelijkheid in Borchtlombeek? In Nederland of België zijn maar een paar maanden per jaar dat u optimaal kunt genieten van al het mooie van uw tuin. Wilt u langer van het mooie buiten leven kunnen genieten in Borchtlombeek? Dan is de Glazen schuifdeur een beste oplossing voor u. Met de glazenschuifwand kunt u vanuit uw veranda uw hele tuin overzien.

Iedere overkapping is afwijkend, een precies inzicht is daarom voornaam bij het installeren van een glazen schuifdeur. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. We plaatsen uw glazen schuifdeur zonder moeite waterpas. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een glazen schuifdeur onder uw veranda.

Offerte aanvragen
Glazen schuifwand Borchtlombeek

Glazen schuifdeur Borchtlombeek

Bij ons bent u bent u bij het juiste bedrijf voor een moderne glazenschuifwand. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw glazen schuifdeur. De gemiddelde wachtperiode na akkoord van de offerte en het plaatsen van de schuifwand is circa 1 week. Onze ervaren montage ploegen die niks anders doen dan schuttingen en schuifwanden monteren kunnen de glazen schuifdeuren correct plaatsen.

Glazen schuifwand voor meer woonplezier!

Natuurlijk wilt u zoveel als kan woonplezier halen uit uw overkapping, een glazen schuifwand helpt u hierbij, deze uitkomst biedt u immers erg veel mogelijkheden. Vanwege het installeren van de glazen schuifwand combineert uw enkele voordelen! Direct krijgt u een sentiment van meer ruimte bij uw glazen veranda en u haalt veel meer natuurlijk zonlicht naar binnen En het is prima voor de wekelijkse energie rekening, de overtollige warmte die zich vormt onder de veranda voor de glazen schuifwand, kan in de andere ruimte nogmaals worden ingezet., men draagt het teveel aan hitte onbewust over naar uw veranda, die je hierdoor niet zo hoeft op te warmen. Een lagere afrekening voor warmte dus, gecombineerd wegens meer licht en een ruimtelijk sentiment bij uw woonruimte.

Glazen schuifdeur Borchtlombeek

Altijd genieten van uw achtertuin en het zicht

Met het einde van de zomer maken velen zich op voor de herfst en winter binnen. Maar juist de tijd tussen de zomermaanden en de lente heeft zoveel te bieden. Een glazen schuifwand aanbrengen in uw terrasoverkapping biedt hiertoe een oplossing. Hiermee kunt u het complete jaar blijven in dit vertrek, in de voorjaarstijd en de zomer doet u de glazen schuifwanden (gedeeltelijk) open en in het najaar en de winter doet u ze dicht. Op het moment dat temperatuur erg laag is, kunt u ook nog kiezen voor een patio verwarmer. Een exclusief terras bij u woning. Doorgaans levert een glazen schuifwand, door de stijlvolle en prachtige uitstraling, ongetwijfeld nog een waardevermeerdering van uw woning op.

Iedereen zijn eigen plek

Voor bewoners die met genoegen een besloten ruimte willen hebben om onder andere te lezen of te blokken, is dit de perfecte uitkomst. Afzonderen van ruimtes op deze wijze geeft gemoedsrust en zorgt voor privacy. Onbewust blijf je als gezinsleden wel verbonden met elkander, je hebt immers wel visueel contact. Het op deze wijze afscheiden van ruimtes is daarom volmaakt voor gezinnen, ieder zijn eigen plaats, maar wel verenigd met elkander. Het kleiner maken van de ruimtes heeft ook als meevaller dat u in een oogwenk een intieme ambiance creëert voor onder andere een borrel met familie.

Glazen veranda Borchtlombeek

Voor nu en voor de toekomst 

Door een glazen schuifwand te zetten heeft u vanaf dag 1 meer woongenot. De lichtinval van buitenaf wordt heel wat groter en de ruimtes lijken veelal groter vanwege het doorkijk door het glas. Tevens zal uw optrekje een mooiere uitstraling krijgen en het gevoel van luxe vergroten. Naast meer woonplezier is er ook nog een pluspunt in de vorm van een lagere energienota. Verspreid de overtollige hitte van de kamer waar de glazen schuifwand is gestationeerd over afwijkende kamers. Voordelig voor uw maandelijkse kosten, toch ook voor het milieu. Het laten installeren van een glazen schuifwand levert u zodoende meer op dan uitsluitend maar meer woonplezier. Deze investering levert u heel wat jaren genot op.

Glazen veranda Borchtlombeek

glazen schuifwand Hakendoverglazen schuifwand Breugelglazen schuifwand Uikhoven
glazen schuifwand Heelglazen schuifwand Hapsglazen schuifwand Ottenburg
glazen schuifwand Grote-Brogelglazen schuifwand Dormaalglazen schuifwand Vorselaar
glazen schuifwand Lekkerkerkglazen schuifwand Aalsmeerglazen schuifwand Waltwilder

Vraag een vrijblijvende offerte aan.


De gemiddelde levertijd is tussen de 4 en 6 weken na goedkeuring offerte.