Bouwel is een van de vele steden waar we vaak een schitterende glazen schuifwand of glazen serre brengen. In Nederland en België zijn maar weinig maanden dat u optimaal kunt genieten van al het moois van uw tuin. Wilt u langer van het mooie buiten leven kunnen genieten in Bouwel? Dan is een Glazen schuifdeur een ideale oplossing voor u. Met de glazenschuifwand kunt u vanuit uw veranda uw hele tuin overzien.

Standaard glazen schuifwand
Standaard glazen schuifwand
Steel look glazen schuifwand met vakverdeling
Steel look schuifwand met vakverdeling

Elke veranda is afwijkend, een juist inzicht is daardoor belangrijk bij het monteren van een glazen schuifdeur. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. We zetten uw glazen schuifdeur zonder zorgen waterpas. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een glazen schuifdeur onder uw veranda.


Glazen schuifwand Bouwel
Glazen schuifwand Bouwel

Glazen schuifdeur Bouwel

Wij zijn de specialist van Nederland in het zetten van uw schutting of glazen schuifdeuren. We kunnen gewoonlijk binnen 2 weken een nieuwe glazen schuifdeur bouwen. Onze ervaren monteurs die niks anders doen dan schuttingen en schuifwanden plaatsen kunnen de schuifwand foutloos zetten.

Veel plaats met een glazen schuifdeur.

Begrijpelijk wilt u zoveel mogelijk wooncomfort halen uit uw woning, een glazen schuifwand helpt u hierbij, deze oplossing biedt u immers heel veel kansen. Door het installeren van de glazen schuifwand combineert uw meerdere voordelen. U krijgt immers rechtstreeks overvloedig natuurlijk zonlicht in huis of onder uw overkapping en u fabriceert een ruimtelijk resultaat. Door een glazen schuifwand betaal je minder energie en zorgt u voor meer daglicht en ruimte rondom uw woonruimte.

Glazen schuifdeur Bouwel

Continu genieten van uw veranda en het zicht

Ingeval het najaar begint, is voor veel personen het buitenseizoen beëindigd. Al het schoon dat de tuin en de natuur te bieden heeft in de herfst en de winter wordt dan bijna niet bewonderd. Perfect om wel jaarrond te mogen genieten van uw tuin en de natuur is het installeren van een glazen schuifwand in uw terrasoverkapping. De glazen schuifwand stelt u in staat om het gehele jaar te genieten, afhankelijk van de weersomstandigheden en de temperatuur schuift u de glazen schuifwanden open of juist dicht. Met een terrasverwarmer kunt u op een koude dag de veranda extra opwarmen. Hiermee heeft u uw afzonderlijk chique terras. Vaak levert een glazen schuifwand, door de stijlvolle en prachtige uitstraling, daarnaast nog eens een waardevermeerdering van uw woning op.

Ideaal voor gezinnen met kids

Het kunnen afzonderen van ruimtes met een glazen schuifwand is perfect voor gezinnen met behoefte aan afgesloten plekken. Die uitkomst biedt gescheiden ruimtes waarmee er rust en privacy wordt gecreëerd. Gedachteloos blijf je als gezin wel verbonden met elkander, je hebt immers wel aanschouwelijk contact. Dit is een perfecte wijze om goed gebruik te maken van de ruimtes welke u bezit in huis, perfect voor gezinnen met kinderen met uiteenlopende verlangen. Het scheiden van ruimtes met een glazen schuifwand leent zichzelf ook heerlijk om een unieke sfeer neer te zetten bij b.v. een gezellige avond met familie.

Glazen veranda Bouwel

Oog voor het heden en de toekomst 

Vanaf de 1e minuut dat de glazen schuifwand is gestationeerd benut u meteen de extra mogelijkheden die uw woning biedt. De lichtinval van buitenaf wordt veel groter en de veranda’s lijken dikwijls groter vanwege het doorkijk door het glas. De overkapping krijgt veel meer charisma door het glas, gecombineerd met een gevoel van luxe. Voordelen vinden we ook niet alleen binnen het woon genot, alsmede is het denkbaar om op een slimme methode uw energie rekening te laten afnemen. Dat is mogelijk om overige ruimtes te verhitten met hitte uit de achterkamer met de meeste warmte, namelijk die waar de glazen schuifwand is aangebracht. Hiermee houdt u cash in uw zak, maar denkt u ook aan de toekomst. Meer woon genot is daarom ook niet het enige wat een glazen schuifwand u te bieden heeft. Deze aanschaf levert u heel wat jaren plezier op.

Glazen veranda Bouwel

glazen schuifpui Albergenglazen schuifpui Walsbetsglazen schuifpui Overhespen
glazen schuifpui Koudekerkeglazen schuifwand Hoogvlietglazen schuifpui Zonhoven
glazen schuifpui Barendrechtglazen schuifwand Groenendaal glazen schuifwand Zwijndrecht
glazen schuifwand Bennekomglazen schuifwand Glabbeekglazen schuifwand Dwingeloo

Vraag een vrijblijvende offerte aan.


De gemiddelde levertijd is tussen de 4 en 6 weken na goedkeuring offerte.