Woont u in Ezaart en op zoek naar een schitterende glazen schuifwand of glazen schuifpui voor uw woonhuis? In ons land zijn maar een paar maanden dat u optimaal kunt genieten van al het mooie in uw tuin. Wilt u langer van het mooie buiten leven kunnen genieten in Ezaart? Dan is de Glazen schuifdeur een perfecte oplossing voor u. Met een glazenschuifwand kunt u vanuit de veranda uw gehele tuin overzien.

Standaard glazen schuifwand
Standaard glazen schuifwand
Steel look glazen schuifwand met vakverdeling
Steel look schuifwand met vakverdeling

Iedere veranda is verschillend, een juist inzicht is daarom voornaam bij het installeren van een glazen schuifdeur. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Wij bouwen uw glazen schuifdeur zonder moeite kaars recht. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een glazen schuifdeur onder uw veranda.


Glazen schuifwand Ezaart
Glazen schuifwand Ezaart

Glazen schuifdeur Ezaart

Bij Verandasol bent u bij het juiste bedrijf voor een nieuwe schuifwand van glas. We kunnen meestal binnen 15 dagen een nieuwe schuifwand bouwen. Ons bedrijf plaatsen al ruim 15 jaar erfafscheidingen en schuifwanden, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor bouw bedrijven.

Glazen schuifwand met veel meer leefruimte.

Vermoedelijk denkt u na over de mogelijkheden die er liggen op het gebied van woonplezier rondom uw glazen veranda, een glazen schuifwand is hierbij een aantrekkelijke manier om deze gelegenheden te benutten. Wegens die oplossing mept u verschillende vliegen in één smak. U krijgt namelijk onmiddellijk heel wat natuurlijk zonlicht in huis of onder uw overkapping en u fabriceert een ruimtelijk resultaat. Een lagere rekening voor warmte dus, gecombineerd wegens meer licht en een ruimtelijk intuïtie bij uw woning.

Glazen schuifdeur Ezaart

Geniet het jaar rond binnenskamers van het buitenleven

Indien de temperaturen in oktober gaan kelderen trekken veel gezinsleden zich terug in de huiskamers. Al het moois dat de achtertuin en de natuur te bieden heeft in het najaar en de winter wordt dan niet bewonderd. Een glazen schuifwand installeren in uw terrasoverkapping biedt hiervoor een oplossing. Hiermee kunt u jaarrond verblijven in dit vertrek, in de lentetijd en de zomer doet u de glazen schuifwanden (gedeeltelijk) open en in het najaar en de winter doet u deze dicht. Met een patio verwarmer kunt u op een koude dag de veranda extra verwarmen. Een speciaal patio bij u woonhuis. Doorgaans levert een glazen schuifwand, door de stijlvolle en luxe uitstraling, ongetwijfeld nog meerwaarde van uw woonhuis op.

Iedereen zijn eigen plek

Het kunnen isoleren van woon ruimtes met een glazen schuifwand is perfect voor gezinnen met behoefte aan afgesloten plekken. Afzonderen van ruimtes op deze wijze geeft gemoedsrust en zorgt voor afzondering. Onopzettelijk blijf je als gezinsleden immers verbonden met elkander, je hebt namelijk wel visueel contact. Dat is de perfecte manier om optimaal gebruik te maken van de ruimtes die u heeft in huis, ideaal voor gezinnen met gezinsleden met uiteenlopende verlangen. Een glazen schuifwand is ook ideaal om een knusse setting neer te zetten voor bijvoorbeeld een etentje met familie.

Glazen veranda Ezaart

Veel jaren genot voor een naar verhouding lage investering. 

Vanaf de eerste minuut dat de glazen schuifwand is gestationeerd benut u gelijk de toegevoegde kansen die uw glazen veranda biedt. Het glas zorgt voor een mooi ruimtelijk effect en u zal ondervinden dat er heel wat meer natuurlijk licht binnenskamers zal komen. Uw veranda krijgt meer uitstraling door het glas, een combinatie van gevoel van luxe. Baat vinden we niet slechts binnen het woongenot, verder is het denkbaar om op een slimme wijze uw energie nota te laten dalen. Verspreid de hitte uit de achterkamer waar de glazen schuifwand is aangebracht over afwijkende ruimtes. Nuttig voor uw maandelijkse kosten, echter ook voor het milieu. Extra woon genot is dus niet het enige wat een glazen schuifwand u te bieden heeft. Vanwege deze aanwinst heeft u oog voor nu en nog een heleboel jaren de komende tijd.

Glazen veranda Ezaart

glazen schuifpui Ravelsglazen schuifpui Vollezeleglazen schuifpui Antwerpen
glazen schuifpui Aarle-Rixtelglazen schuifwand Nieuw-Weerdingeglazen schuifpui Oldebroek
glazen schuifpui Werkhovenglazen schuifwand Breukelenglazen schuifwand Winkel
glazen schuifwand Smeermaasglazen schuifwand Kampenglazen schuifwand Horn

Vraag een vrijblijvende offerte aan.


De gemiddelde levertijd is tussen de 4 en 6 weken na goedkeuring offerte.