Woont u in Hasselt en zoekt u een goede glazen schuifwand of glazen veranda voor uw glazen veranda? In Nederland en België zijn maar weinig maanden per jaar dat u optimaal kunt genieten van al het mooie van uw tuin. Wilt u langer van het mooie buiten leven kunnen genieten in Hasselt? Dan is de Glazen schuifdeur een beste oplossing voor u. Met de glazenschuifwand kunt u vanuit uw veranda uw hele tuin overzien.

Standaard glazen schuifwand
Standaard glazen schuifwand
Steel look glazen schuifwand met vakverdeling
Steel look schuifwand met vakverdeling

Elke overkapping is afwijkend, een precies inzicht is daarom belangrijk bij het zetten van een glazen schuifdeur. Verandasol denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. We zetten uw glazen schuifdeur zonder zorgen waterpas. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van glazen schuifdeuren bij uw veranda.


Glazen schuifwand Hasselt
Glazen schuifwand Hasselt

Glazen schuifdeur Hasselt

Verandasol kan uw glazen schuifwanden op locatie brengen of we monteren uw nieuwe schuifwand vakbekwaam en vlug voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 15 dagen een nieuwe glazen schuifdeur zetten. Onze bedreven monteurs die niks anders uitvoeren dan schuttingen en schuifwanden plaatsen kunnen de glazen schuifdeuren foutloos monteren.

De korte levertijd is mogelijk bij Glazenschuifwandplaatsen.nl.

Waarschijnlijk denkt u na over de mogelijkheden die er bestaan op het gebied van woon comfort rondom uw huis, een glazen schuifwand is hierbij een fraaie manier om deze gelegenheden toe te passen. Vanwege het installeren van deze glazen schuifwand combineert uw verscheidene voordelen! Onder uw overkapping komt onmiddellijk talrijk natuurlijk zonlicht binnen en de ruimtes onder uw veranda of op uw balkon worden optisch veel groter. De glazen schuifwand brengt natuurlijk nauwelijks alleen ruimte en zonlicht bij uw glazen veranda, u betaalt immers nog eens een lagere energie rekening.

Glazen schuifdeur Hasselt

Onophoudelijk genieten van uw tuin en het uitzicht

Als de herfst begint, is voor veel mensen het buitenseizoen af. Al het schoon wat de achtertuin en de natuur te bieden heeft in de herfst en de winter worden dan nauwelijks bewonderd. Vanwege het toepassen van een glazen schuifwand onder uw overkapping kunt u nu jaarrond genieten van uw achtertuin en natuur. De glazen schuifwand stelt u in staat om het hele jaar te genieten, afhankelijk van het klimaat en de temperatuur schuift u de glazen schuifwanden open of juist dicht. Als het heus koel wordt, kunt u gebruik maken van een terras verwarmer. Uw persoonlijk luxueus patio in uw eigen huis. Het komt regelmatig voor dat huizen ook nog eens in prijs stijgen door het aanbrengen van een glazen schuifwand, door meer natuurlijk daglicht en een open uitstraling.

Ideaal voor gezinnen met kids

Voor bewoners die graag een besloten ruimte beneden willen hebben om b.v. te lezen of te studeren, is dit de ideale uitkomst. Afzonderen van ruimtes op deze manier geeft gemoedsrust en zorgt voor privacy. Gedachteloos blijf je als gezinsleden weliswaar verbonden met elkaar, je hebt namelijk wel aanschouwelijk contact. De ruimtes worden op deze wijze optimaal gebruikt, wel de vredigheid en privacy, maar wel in elkanders gezichtsveld. De glazen schuifwand is ook perfect om een knusse setting neer te zetten voor bijvoorbeeld een etentje met familie.

Glazen veranda Hasselt

Voor heden alsook voor later 

De glazen schuifwand is een investering waar u wat betreft woongenot direct plezier van heeft. De lichtinval van buiten wordt veel groter en de veranda’s lijken dikwijls groter door het doorkijk door het glas. Hiernaast zal uw woning een stijl vollere uitstraling krijgen en het gevoel van luxe vergroten. Voordelen vinden we niet alleen binnen het woongenot, alsmede is het voorstelbaar om op een slimme manier uw energie rekening te laten afnemen. Verspreid de overtollige hitte vanuit de achterkamer waar de glazen schuifwand is geplaatst over verschillende ruimtes. Dit heeft voordelen voor uw rekening, echter feitelijk is dit een uitstekende manier om aan duurzaamheid te werken. De glazen schuifwand biedt u hiermee veel meer dan puur meer woonplezier. Aangaande deze aanwinst heeft u oog voor nu en nog vele jaren in de toekomst.

Glazen veranda Hasselt

glazen schuifpui Beilenglazen schuifpui Megenglazen schuifpui Enter
glazen schuifpui Goetsenhovenglazen schuifwand Kesterenglazen schuifpui Zemst
glazen schuifpui Humbeekglazen schuifwand Kessenichglazen schuifwand Well
glazen schuifwand Huizenglazen schuifwand West-Terschellingglazen schuifwand Diepenveen

Vraag een vrijblijvende offerte aan.


De gemiddelde levertijd is tussen de 4 en 6 weken na goedkeuring offerte.