Bent u meer informatie aan het zoeken voor een goede glazen schuifwand of glazen schuifpui bij u in Lelystad? In ons land zijn maar weinig maanden per jaar dat u optimaal kunt genieten van al het mooie in uw tuin. Wilt u langer van het mooie buiten leven kunnen genieten in Lelystad? Dan is de Glazen schuifdeur een beste oplossing voor u. Met de glazenschuifwand kunt u vanuit uw veranda uw hele tuin overzien.

Standaard glazen schuifwand
Standaard glazen schuifwand
Steel look glazen schuifwand met vakverdeling
Steel look schuifwand met vakverdeling

Iedere veranda is verschillend, een goed inzicht is daardoor essentieel bij het monteren van een glazen schuifdeur. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Wij bouwen uw glazen schuifdeur zonder problemen waterpas. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een glazen schuifdeur bij uw veranda.


Glazen schuifwand Lelystad
Glazen schuifwand Lelystad

Glazen schuifdeur Lelystad

Bij Verandasol bent u bij een geschikt bedrijf voor een mooie schuifwand van glas. We kunnen gewoonlijk binnen 15 dagen een nieuwe glazenschuifwand monteren. Wij zetten al ruim 15 jaar erfafscheidingen en schuifwanden, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor bouw bedrijven.

Woon plezier en bespaar stroomverbruik vanwege glazen schuifdeur!

Als u graag alle kansen op het gebied van wooncomfort uit uw woonhuis wilt halen dan is een glazen schuifwand een ideale oplossing. De schuifwand biedt u heel wat opties in één solutie. Ogenblikkelijk krijgt u een idee van ruimte bij uw woonhuis en u haalt overvloedig meer natuurlijk licht naar binnen Uw energie rekening kunt u bij verstandige inzet van de warmte behoorlijk naar beneden brengen, u brengt het teveel aan hitte vanzelf over naar uw balkon, die je dientengevolge niet zo hoeft op te warmen. Een lage nota voor warmte dus, gecombineerd jegens meer daglicht en een open gevoel bij uw woonhuis.

Glazen schuifdeur Lelystad

Geniet het jaar rond binnenshuis van het buitenleven

Indien de temperaturen in september gaan afdalen trekken vele mensen zich terug in de huiskamers. Omdat exact dan in de tuin en de natuur een mooie tijd aanbreekt. Perfect om wel jaarrond te kunnen genieten van uw achtertuin en de natuur is het installeren van een glazen schuifwand in uw veranda. Hiermee kunt u jaarrond blijven in deze ruimte, in de lente en de zomer doet u de glazen schuifwanden (gedeeltelijk) open en in het najaar en de herfst doet u deze dicht. Op het moment dat temperatuur ontzettend laag is, kan u tevens nog kiezen voor een veranda verwarmer. Uw bijzonder luxueus terras in uw vertrouwde woning. Vanwege de bijkomende mogelijkheden die u creëert in uw glazen veranda door de glazen schuifwand, zorgt dit in heel wat gevallen eveneens nog eens voor een stijging van de prijs van uw woning.

Iedereen zijn eigen plek

Het kunnen splitsen van woon ruimtes met een glazen schuifwand is volmaakt voor gezinnen met behoefte aan gesloten plekken. Het afscheiden op deze wijze zorgt voor een vredige plek met plaats voor jezelf. Deze glazen schuifwanden zorgen wel voor een sociale saamhorigheid, je kunt elkander tenslotte wel nog steeds waarnemen. De ruimtes worden op deze wijze optimaal gebruikt, wel de vredigheid en privacy, echter wel in mekaar gezichtsveld. Een glazen schuifwand is ook ideaal om een gezellige setting neer te zetten voor b.v. een etentje met familie.

Glazen veranda Lelystad

Veel jaren plezier voor een relatief lage investering. 

Vanaf de eerste minuut dat de glazen schuifwand is geplaatst benut u gelijk de extra mogelijkheden die uw woonhuis biedt. Het glas zorgt voor een aantrekkelijk ruimtelijk effect en u zal merken dat er dikwijls meer natuurlijk licht binnen zal komen. Ongetwijfeld ervaren mensen de glazen schuifwand als een extra waarde qua stijl en luxe. Behalve extra woonplezier is er ook nog een voordeel in de vorm van een lagere energienota. Dit door het overbrengen van de warmte van de ruimte waar de glazen schuifwand is geplaatst naar andere ruimtes. Hierdoor houdt u cash in uw zak, maar denkt u bovendien aan de toekomst. De glazen schuifwand biedt u hierbij veel meer dan enkel meer woonplezier. Aangaande deze aankoop heeft u oog voor nu en nog vele jaren de komende tijd.

Glazen veranda Lelystad

glazen schuifpui soesterbergglazen schuifpui Delfzijlglazen schuifpui Valkenburg
glazen schuifpui Achel glazen schuifwand Beerselglazen schuifpui Maarn
glazen schuifpui Peizegemglazen schuifwand Norgglazen schuifwand Brielle
glazen schuifwand Herfelingenglazen schuifwand ‘t Veldglazen schuifwand Eigenbilzen

Vraag een vrijblijvende offerte aan.


De gemiddelde levertijd is tussen de 4 en 6 weken na goedkeuring offerte.