Woont u in Lint en op zoek naar een knappe glazen schuifwand of glazen schuifpui voor uw glazen veranda? In ons land zijn maar weinig maanden dat u optimaal kunt genieten van al het mooie van uw tuin. Wilt u langer van het mooie buiten leven kunnen genieten in Lint? Dan is een Glazen schuifdeur een perfecte oplossing voor u. Met de glazenschuifwand kunt u vanuit de veranda uw gehele tuin overzien.

Standaard glazen schuifwand
Standaard glazen schuifwand
Steel look glazen schuifwand met vakverdeling
Steel look schuifwand met vakverdeling

Elke veranda is anders, een precies inzicht is daarom essentieel bij het plaatsen van een glazen schuifdeur. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. We plaatsen uw glazen schuifdeur zonder moeite kaars recht. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een glazen schuifdeur bij uw veranda.


Glazen schuifwand Lint
Glazen schuifwand Lint

Glazen schuifdeur Lint

Bij ons bent u bent u bij het juiste bedrijf voor een moderne glazenschuifwand. We kunnen meestal binnen 10 dagen een nieuwe glazen schuifdeur zetten. Wij werken enkel met bedreven monteurs die niks anders verrichten dan het monteren van glazen schuifdeuren en glas schuifwanden.

Woon plezier en minder stroomverbruik vanwege glazen schuifdeur.

Waarschijnlijk denkt u na over de kansen die er bestaan op het gebied van woon comfort rondom uw glazen veranda, een glazen schuifwand is hierbij een schitterende manier om deze gelegenheden toe te passen. Door het installeren van de schuifwand combineert uw verscheidene voordelen. Onder uw veranda komt meteen veel natuurlijk zonlicht binnen en de ruimtes in uw glazen veranda worden optisch dikwijls groter. Door een glazen schuifwand betaal je een stukminder voor energie en zorgt u voor meer licht en ruimte rondom uw woning.

Glazen schuifdeur Lint

Constant genieten van de veranda en het zicht

Indien de herfst begint, is voor veel lieden het buitenseizoen voorbij. Al het schoon wat de tuin en de natuur te bieden heeft in het najaar en de wintermaanden worden dan niet bekeken. Volmaakt om wel het hele jaar te mogen genieten van uw achtertuin en de natuur is het aanbrengen van een glazen schuifwand in uw terrasoverkapping. Vanwege de glazen schuifwand bepaalt u totaal zelf de omstandigheden qua temperatuur en koele lucht, alle dagen van het jaar plezier hebben dus. Op het moment dat temperatuur ontzettend laag is, kan u ook nog kiezen voor een veranda heater. Een speciaal terras bij u thuis. Het komt regelmatig voor dat woningen daarnaast nog eens in waarde toenemen door het toepassen van een glazen schuifwand, door extra natuurlijk daglicht en een ruimtelijke uitstraling.

Ieder zijn afzonderlijke plaats

Als u een groot huisgezin heeft en de gezinsleden behoefte hebben om beneden een apart plekje te hebben dan is een glazen schuifwand de ideale oplossing. Deze oplossing biedt gescheiden ruimtes waarmee er rust en privacy wordt gecreëerd. De glazen schuifwanden zorgen weliswaar voor een sociale verbondenheid, je kunt mekaar tenslotte wel nog steeds waarnemen. Het op deze wijze afscheiden van ruimtes is daarom ideaal voor gezinnen, elk zijn persoonlijke plek, maar bepaald verbonden met elkaar. Het kleiner maken van de ruimtes heeft ook als voordeel dat u in een oogwenk een knusse omgeving creëert voor onder andere een borrel met familie.

Glazen veranda Lint

Oog voor nu alsook de toekomst 

Vanaf de eerste minuut dat de glazen schuifwand is gestationeerd benut u gelijk de extra kansen die uw woonhuis biedt. Het glas zorgt voor een schitterend ruimtelijk effect en u zult ondervinden dat er overvloedig meer natuurlijk zonlicht binnenskamers zal komen. De veranda krijgt veel meer charisma door het glas, gecombineerd met een gevoel van luxe. Behalve meer woongenot is er toch nog een pluspunt in de vorm van een lagere energienota. Dit is denkbaar om verschillende ruimtes te verwarmen met hitte uit de achterkamer met de meeste hitte, namelijk die waar de glazen schuifwand is gestationeerd. Nuttig voor uw maandelijkse kosten, toch ook voor het milieu. Het laten monteren van een glazen schuifwand levert u derhalve meer op dan louter maar meer woon plezier. Door middel van deze koop heeft u oog voor nu en nog vele jaren de komende tijd.

Glazen veranda Lint

glazen schuifpui Abbekerkglazen schuifpui Baarle-Hertogglazen schuifpui Leut
glazen schuifpui Rijkhovenglazen schuifwand Loenhoutglazen schuifpui Zwartemeer
glazen schuifpui Nieuwegeinglazen schuifwand Arnhemglazen schuifwand Veen
glazen schuifwand Warnsveldglazen schuifwand Gouderakglazen schuifwand Eibergen

Vraag een vrijblijvende offerte aan.


De gemiddelde levertijd is tussen de 4 en 6 weken na goedkeuring offerte.