Woont u in Lochem en zoekt u een fraaie glazen schuifwand of glazen serre voor uw woonhuis? In ons land zijn maar een paar maanden dat u optimaal kunt genieten van al het mooie van uw tuin. Wilt u langer van het mooie buiten leven kunnen genieten in Lochem? Dan is een Glazen schuifdeur een ideale oplossing voor u. Met de glazenschuifwand kunt u vanuit uw veranda uw hele tuin overzien.

Standaard glazen schuifwand
Standaard glazen schuifwand
Steel look glazen schuifwand met vakverdeling
Steel look schuifwand met vakverdeling

Elke overkapping is afwijkend, een juist inzicht is daarom essentieel bij het zetten van een glazen schuifdeur. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. We zetten uw glazen schuifdeur zonder problemen waterpas. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een glazen schuifdeur onder uw veranda.


Glazen schuifwand Lochem
Glazen schuifwand Lochem

Glazen schuifdeur Lochem

Verandasol kan uw glazen schuifwand op locatie brengen of we zetten uw nieuwe schuifwand bekwaam en vlug voor u. Bij Verandasol hebben we geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schuifwand. De doorsnee wachtperiode na aanvaarding van de prijsopgave en het monteren van de schuifwand is ca. 15 dagen. Onze doorgewinterde montage ploegen die niets anders uitvoeren dan schuttingen en schuifwanden bouwen kunnen de glazen schuifdeuren correct plaatsen.

Levering kan normaliter binnen 10 dagen daar we een riante voorraad glazen schuifwanden hebben staan.

Indien u met genoegen alle mogelijkheden op het gebied van wooncomfort uit uw woonhuis wilt behalen dan is een glazen schuifwand een ideale oplossing. Deze glazen schuifwand biedt u veel mogelijkheden binnen een oplossing. Binnen uw overkapping komt duidelijk veelal natuurlijk zonlicht binnenskamers en de ruimtes in de woning worden optisch vaak groter. Een lagere nota voor warmte dus, gecombineerd wegens meer licht en een open intuïtie bij uw glazen veranda.

Glazen schuifdeur Lochem

Eeuwig plezier hebben van de tuin en het zicht

Wanneer de temperaturen in september gaan dalen trekken een hele boel gezinsleden zich terug in hun huiskamers. Terwijl precies dan in de tuin en de natuur een fonkelende tijd aanbreekt. Vanwege het installeren van een glazen schuifwand in uw overkapping kunt u nu jaarrond genieten van uw tuin en natuur. De glazen schuifwand stelt u in staat om het gehele jaar te genieten, afhankelijk van het weer en de temperatuur schuift u de glazen schuifwanden open of zo-even dicht. Als het werkelijk fris wordt, kunt u gebruik maken van een patio verwarmer. Een speciaal patio bij u thuis. Door de extra opties die u creëert in uw glazen veranda door de glazen schuifwand, zorgt dit in heel wat gevallen zeker nog eens voor een toename van de waarde van uw huis.

Iedereen zijn eigen plek

Wanneer u een omvangrijk huisgezin heeft en de bewoners behoefte hebben om beneden een afzonderlijk plekje te hebben dan is een glazen schuifwand de perfecte uitkomst. Afscheiden van ruimtes op deze manier geeft kalmte en zorgt voor afzondering. Onbewust blijf je als gezin immers verbonden met elkander, je hebt immers wel visueel contact. De ruimtes worden op deze wijze goed gebruikt, wel de vredigheid en privacy, echter wel in elkaar gezichtsveld. De glazen schuifwand is ook perfect om een knusse setting neer te zetten voor onder andere een dinertje met vrienden.

Glazen veranda Lochem

Veel jaren plezier voor een relatief lage investering. 

De glazen schuifwand is een investering waar u wat betreft woongenot meteen plezier van hebt. Veel extra natuurlijk daglicht en een groter ruimtelijk resultaat. Daarnaast zal uw huis een mooiere uitstraling krijgen en het gevoel van luxe vergroten. Naast meer woonplezier is het ook mogelijk om de kosten voor energie te verlagen. Verspreid de overtollige hitte van de kamer waar de glazen schuifwand is aangebracht over verschillende kamers. Hiermee houdt u centen in uw zak, maar denkt u ook aan de toekomst. Meer woon plezier is dus niet het enige wat een glazen schuifwand u te bieden heeft. Voor heden en voor de vooruitzichten een goede besteding.

Glazen veranda Lochem

glazen schuifpui Dreumelglazen schuifpui De Wijkglazen schuifpui Mollem
glazen schuifpui Veenendaalglazen schuifwand Lexmondglazen schuifpui Brielle
glazen schuifpui Koudumglazen schuifwand Sint-Niklaasglazen schuifwand Leegkerk
glazen schuifwand Hoevenglazen schuifwand Oostzaanglazen schuifwand Koudekerke

Vraag een vrijblijvende offerte aan.


De gemiddelde levertijd is tussen de 4 en 6 weken na goedkeuring offerte.