Het zoeken naar een juiste leverancier voor een riante glazen schuifwand of glazen veranda hoeft ook niet lastig te wezen! In ons land zijn maar weinig maanden dat u optimaal kunt genieten van al het mooie in uw tuin. Wilt u langer van het mooie buiten leven kunnen genieten in Merchtem? Dan is een Glazen schuifdeur een ideale oplossing voor u. Met de glazenschuifwand kunt u vanuit de veranda uw hele tuin overzien.

Standaard glazen schuifwand
Standaard glazen schuifwand
Steel look glazen schuifwand met vakverdeling
Steel look schuifwand met vakverdeling

Elke overkapping is afwijkend, een precies inzicht is daardoor essentieel bij het plaatsen van een glazen schuifdeur. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. We plaatsen uw glazen schuifdeur zonder zorgen waterpas. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van glazen schuifdeuren onder uw veranda.


Glazen schuifwand Merchtem
Glazen schuifwand Merchtem

Glazen schuifdeur Merchtem

Wij kunnen de glazen schuifwand bezorgen of we monteren de nieuwe schuifwand bekwaam en snel voor u. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het zetten van uw glazen schuifdeur. De doorsnee wachtperiode na goedkeuring van de offerte en het zetten van de schuifwand is plusminus 10 dagen. Wij werken alleen met ervaren monteurs welke niks anders doen dan het bouwen van glazen schuifdeuren en glas schuifwanden.

Een hoop leefruimte met een glazen schuifdeur?

Vermoedelijk denkt u veel na over de kansen die er bestaan op het gebied van woonplezier binnen uw glazen veranda, een glazen schuifwand is hierbij een prachtige manier om deze gelegenheden toe te passen. Door die oplossing mept u enkele vliegen in één dreun. Gauw krijgt u een feeling van meer ruimte bij uw glazen veranda en u haalt dikwijls meer natuurlijk daglicht op uw bordes. Eveneens is de glazen schuifwand kostenbesparend, de hitte die wordt opgewekt vanwege de raam, kan in een andere ruimte worden ingezet., u draagt het overmaat aan hitte onbewust over richting uw balkon, die je hierdoor minder hoeft op te warmen. Met behulp van een glazen schuifwand betaal je een stukminder energie en zorgt u voor meer daglicht en ruimte rondom uw woonhuis.

Glazen schuifdeur Merchtem

Dit hele jaar dat buitengevoel

Als de temperaturen in september gaan zakken trekken een hele boel mensen zich terug in hun huiskamers. Maar met name de tijd tussen de zomer en de lente heeft zoveel te bieden. Perfect om wel het hele jaar te mogen beschikken over uw tuin en de natuur is het aanbrengen van een glazen schuifwand in uw terrasoverkapping. Vanwege de glazen schuifwand bepaalt u totaal zelf de situatie wat betreft temperatuur en koele lucht, alle dagen in het jaar plezier hebben dus. Als het echt fris wordt, kunt u gebruik maken van een terras verwarmer. Een exclusief patio bij u glazen veranda. Het komt dikwijls voor dat woningen eveneens nog eens in prijs toenemen door het aanleggen van een glazen schuifwand, door meer natuurlijk daglicht en een ruimtelijke uitstraling.

Voor ieder wat wils

Het kunnen afscheiden van ruimtes met een glazen schuifwand is volmaakt voor gezinnen met behoefte aan besloten plekken. Isoleren van ruimtes op deze wijze geeft rust en zorgt voor een privé ruimte. Uiteindelijk is de doorkijk van plaats naar vertrek wel gewaarborgd door het glas, waardoor je ook betrokken blijft bij elkander. De ruimtes worden op deze wijze goed benut, wel de rust en privacy, echter wel in elkaar gezichtsveld. Het kleiner creëren van de ruimtes bezit ook als meevaller dat u in een handomdraai een sfeervolle omgeving creëert voor onder andere een glaasje met vrienden.

Glazen veranda Merchtem

Voor heden alsook voor later 

De glazen schuifwand is een investering waar u wat betreft woongenot direct plezier van heeft. Veelal meer natuurlijk licht en een groter ruimtelijk gevolg. Bovendien zal uw thuis een mooiere uitstraling krijgen en de feeling van luxe vergroten. Naast meer woonplezier is er toch nog een voordeel in de vorm van een mindere energienota. Verspreid de warmte uit de achterkamer waar de glazen schuifwand is geplaatst over andere ruimtes. Dit heeft voordelen voor uw bankrekening, echter beslist is dit een uitstekende handelwijze om aan de natuur te werken. Extra woon genot is uiteraard nooit het enige wat een glazen schuifwand u te bieden heeft. Voor nu en voor de toekomst een uitstekende besteding.

Glazen veranda Merchtem

glazen schuifpui Putteglazen schuifpui Ewijkglazen schuifpui Rekem
glazen schuifpui Oud Oefenpleinglazen schuifwand stramproyglazen schuifpui Gulpen
glazen schuifpui sint Philipslandglazen schuifwand Prinsenbeekglazen schuifwand Gronsveld
glazen schuifwand Rotterdamglazen schuifwand Borgharenglazen schuifwand Renkum

Vraag een vrijblijvende offerte aan.


De gemiddelde levertijd is tussen de 4 en 6 weken na goedkeuring offerte.