Zoekt u een op maat geproduceerde en gunstig geprijsde glazen schuifwand of glazen schuifpui van duurzame deugdelijkheid in Opitter? In ons land zijn maar een paar maanden per jaar dat u optimaal kunt genieten van al het mooie van uw tuin. Wilt u langer van het mooie buiten leven kunnen genieten in Opitter? Dan is de Glazen schuifdeur een perfecte oplossing voor u. Met een glazenschuifwand kunt u vanuit de veranda uw hele tuin overzien.

Standaard glazen schuifwand
Standaard glazen schuifwand
Steel look glazen schuifwand met vakverdeling
Steel look schuifwand met vakverdeling

Iedere veranda is anders, een goed inzicht is daardoor essentieel bij het zetten van een glazen schuifdeur. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. We bouwen uw schuifwand zonder problemen waterpas. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van glazen schuifdeuren onder uw veranda.


Glazen schuifwand Opitter
Glazen schuifwand Opitter

Glazen schuifdeur Opitter

Wij zijn de expert van Nederland in het monteren van uw schutting of glazen schuifdeuren. Bij Verandasol hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw glazen schuifdeur. De doorsnee wachtperiode na aanvaarding van de prijsopgave en het plaatsen van de schuifwand is ongeveer 1 week. Onze doorgewinterde monteurs die niets anders uitvoeren dan schuttingen en schuifwanden zetten kunnen de schuifwand foutloos plaatsen.

Uitlevering kan veelal binnen 8 dagen doordat we een riante voorraad glazen schuifwanden hebben .

Vermoedelijk denkt u veel na over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van wooncomfort rondom uw glazen veranda, een glazen schuifwand is hierbij een schitterende manier om deze kansen te gebruiken. Deze glazen schuifwand biedt u heel wat speelruimte binnen 1 solutie. Men krijgt namelijk ogenblikkelijk overvloedig natuurlijk daglicht in huis of onder uw overkapping en u vervaardigd een ruimtelijk resultaat. Met behulp van een glazen schuifwand betaal je een stukminder energie en zorgt u voor meer licht en ruimte rondom uw woning.

Glazen schuifdeur Opitter

Het hele jaar een buitengevoel

Aan het einde van de jaargetijde maken velen zichzelf op voor het najaar en de winter . Al het schoon wat de achtertuin en de natuur te bieden heeft in het najaar en de wintermaanden wordt dan bijna niet bewonderd. Perfect om wel jaarrond te kunnen beschikken over uw tuin en de natuur is het aanbrengen van een glazen schuifwand in uw veranda. Door de glazen schuifwand bepaalt u absoluut zelf de omstandigheden wat betreft temperatuur en frisse lucht, alle dagen in het jaar plezier hebben dus. Op het moment dat temperatuur buitengewoon laag is, kan u tevens nog kiezen voor een veranda heater. Uw bijzonder chique patio in uw persoonlijke woning. Doorgaans levert een glazen schuifwand, vanwege de stijlvolle en chique uitstraling, ook nog eens een waardevermeerdering van uw pand op.

Ieder zijn eigen plek

Ingeval u een omvangrijk huisgezin heeft en de bewoners behoefte hebben om beneden een vertrouwd plekje te hebben dan is een glazen schuifwand de volmaakte uitkomst. Deze uitkomst biedt vrijstaande ruimtes waarmee er gemoedsrust en afzondering wordt gemaakt. Uiteindelijk is de doorkijk van plaats naar vertrek wel gewaarborgd door het glas, waardoor men toch betrokken blijft bij elkaar. De ruimtes worden op deze wijze optimaal benut, wel de rust en privacy, maar wel in mekaar gezichtsveld. De glazen schuifwand is ook ideaal om een gezellige decor neer te zetten voor onder andere een etentje met vrienden.

Glazen veranda Opitter

Oog voor het heden en de toekomst 

Vanaf de 1e minuut dat de glazen schuifwand is aangebracht benut u gelijk de extra opties die uw onderdak biedt. Het glas zorgt voor een mooi ruimtelijk effect en u zal ervaren dat er overvloedig meer natuurlijk daglicht binnenskamers zal komen. Alsook ervaren mensen de glazen schuifwand als een toegevoegde waarde qua stijl en luxe. Voordelen vinden we ook niet alleen binnen het woongenot, tevens is het denkbaar om op een slimme manier uw energie factuur te laten dalen. Dit door het overhevelen van de hitte van het vertrek waar de glazen schuifwand is gestationeerd naar overige plekken. Gunstig voor uw maandelijkse onkosten, maar ook voor het leefmilieu. Het installeren van de glazen schuifwand levert u vanzelfsprekend meer op dan enkel maar meer woon plezier. Voor nu en voor de komende tijd een prima besteding.

Glazen veranda Opitter

glazen schuifpui Emmenglazen schuifpui Kasterleeglazen schuifpui Kuringen
glazen schuifpui Zaamslagglazen schuifwand Merksplasglazen schuifpui Winschoten
glazen schuifpui Montfoortglazen schuifwand steenwijkerwoldglazen schuifwand Grote-Spouwen
glazen schuifwand Antwerpenglazen schuifwand Liempdeglazen schuifwand Bolsward

Vraag een vrijblijvende offerte aan.


De gemiddelde levertijd is tussen de 4 en 6 weken na goedkeuring offerte.