Het zoeken naar een juiste leverancier voor een fraaie glazen schuifwand of glazen schuifpui hoeft nooit moeilijk te wezen! In Nederland of België zijn maar weinig maanden per jaar dat u optimaal kunt genieten van al het mooie van uw tuin. Wilt u langer van het mooie buiten leven kunnen genieten in Overwinden? Dan is een Glazen schuifdeur een ideale oplossing voor u. Met de glazenschuifwand kunt u vanuit uw veranda uw gehele tuin overzien.

Standaard glazen schuifwand
Standaard glazen schuifwand
Steel look glazen schuifwand met vakverdeling
Steel look schuifwand met vakverdeling

Elke overkapping is afwijkend, een goed inzicht is daarom belangrijk bij het zetten van een glazen schuifdeur. Verandasol denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Wij plaatsen uw glazen schuifdeur zonder problemen kaars recht. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van glazen schuifdeuren bij uw veranda.


Glazen schuifwand Overwinden
Glazen schuifwand Overwinden

Glazen schuifdeur Overwinden

Wij kunnen de glazen schuifwand op locatie brengen of we plaatsen de nieuwe schuifwand vakbekwaam en snel voor u. We kunnen normaliter binnen 10 dagen een nieuwe glazen schuifdeur plaatsen. Door onze 15 jaar ervaring in het installeren van schuttingen en glazen schuifdeuren bent u verzekerd van een perfect eindproduct met uitstekende garanties.

Een hoop plaats met de glazen schuifdeur?

Als u met genoegen alle mogelijkheden op het gebied van wooncomfort uit uw huis wilt behalen dan is een glazen schuifwand een ideale uitkomst. Door het aanbrengen van de glazen schuifwand combineert uw verscheidene voordelen! Meteen krijgt u een feeling van ruimte bij uw glazen veranda en u haalt dikwijls meer natuurlijk daglicht op uw balkon. Tevens is een glazen schuifwand kostenbesparend, de hitte die wordt opgewekt vanwege het glas, kan in een afwijkende ruimte worden benut., men draagt het teveel aan warmte onbewust over naar uw balkon, die je hierdoor minder hoeft te verwarmen. Vanwege een glazen schuifwand betaal je een stukminder energie en zorgt u voor meer licht en ruimte rondom uw woning.

Glazen schuifdeur Overwinden

Dit hele jaar het buitengevoel

Aan het einde van de jaargetijde maken velen zich op voor het najaar en de winter binnenshuis. Al het schoon wat de achtertuin en de natuur te bieden heeft in de herfst en de wintermaanden wordt dan niet bekeken. Ideaal om wel jaarrond te kunnen beschikken over uw tuin en de natuur is het installeren van een glazen schuifwand in uw terrasoverkapping. Door de glazen schuifwand bepaalt u helemaal zelf de omstandigheden wat betreft temperatuur en frisse lucht, alle dagen van het jaar plezier hebben dus. Op het moment dat temperatuur erg laag is, kan u ook nog kiezen voor een veranda verwarmer. Een bijzonder patio bij u thuis. Het komt veelvuldig voor dat woningen ook nog eens in prijs toenemen door het toepassen van een glazen schuifwand, door extra natuurlijk licht en een ruimtelijke uitstraling.

Voor ieder wat wils

Voor bewoners die graag een afgesloten ruimte willen hebben om b.v. te lezen of te leren, is dit de perfecte uitkomst. Deze oplossing biedt gescheiden ruimtes waar er rust en privacy wordt gecreëerd. Onopzettelijk blijf je als gezinsleden immers verbonden met elkander, je hebt immers wel visueel contact. De ruimtes worden op deze wijze goed benut, wel de rust en privacy, maar wel in elkaar zicht. Het kleiner creëren van de ruimtes heeft ook als meevaller dat u in een handomdraai een aangename ambiance creëert voor b.v. een glaasje met familie.

Glazen veranda Overwinden

Vele jaren plezier voor een relatief lage investering. 

Door een glazen schuifwand te situeren bezit u vanaf dag 1 extra woonplezier. Het glas zorgt voor een attractief ruimtelijk effect en u zal merken dat er veel meer natuurlijk daglicht binnenshuis zal komen. Uw overkapping krijgt veel meer emanatie door het glas, gecombineerd met een gevoel van luxe. Baat vinden we ook niet puur binnen het woongenot, daarnaast is het mogelijk om op een slimme manier uw energie nota te laten afnemen. Verspreid de overtollige warmte van de achterkamer waar de glazen schuifwand is gezet over afwijkende ruimtes. Dit heeft baten voor uw rekening, maar feitelijk is dit een uitstekende manier om aan duurzaamheid te werken. Het laten monteren van een glazen schuifwand levert u natuurlijk meer op dan alleen maar meer woon genot. Door deze aankoop heeft u oog voor nu en nog veel jaren in de toekomst.

Glazen veranda Overwinden

glazen schuifpui Heerdeglazen schuifpui Hattemglazen schuifpui Lanklaar
glazen schuifpui Zelhemglazen schuifwand Echtglazen schuifpui Webbekom
glazen schuifpui Goesglazen schuifwand Herk-de-Stadglazen schuifwand Korbeek
glazen schuifwand Leusdenglazen schuifwand Sint-Lambrechts-Herkglazen schuifwand Maasdam

Vraag een vrijblijvende offerte aan.


De gemiddelde levertijd is tussen de 4 en 6 weken na goedkeuring offerte.