Het vinden van een geschikte leverancier voor een charmante glazen schuifwand of glazen schuifdeur hoeft nauwelijks ingewikkeld te zijn! In ons land zijn maar een paar maanden dat u optimaal kunt genieten van al het moois in uw tuin. Wilt u langer van het mooie buiten leven kunnen genieten in Thorn? Dan is de Glazen schuifdeur een ideale oplossing voor u. Met de glazenschuifwand kunt u vanuit uw veranda uw gehele tuin overzien.

Standaard glazen schuifwand
Standaard glazen schuifwand
Steel look glazen schuifwand met vakverdeling
Steel look schuifwand met vakverdeling

Iedere veranda is afwijkend, een juist inzicht is daarom voornaam bij het plaatsen van een glazen schuifdeur. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Wij plaatsen uw glazen schuifdeur zonder moeite waterpas. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van glazen schuifdeuren onder uw veranda.


Glazen schuifwand Thorn
Glazen schuifwand Thorn

Glazen schuifdeur Thorn

Verandasol kan de glazen schuifwand op locatie brengen of we monteren uw nieuwe schuifwand vakbekwaam en snel voor u. Het bouwen van een schuifwand bij u in Thorn kan meestal binnen 2 weken worden verricht. Ons bedrijf monteren al ruim 15 jaar erfafscheidingen en schuifwanden, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor hoveniers.

Woongeluk en bespaar energieverbruik door glazen schuifdeur.

Wanneer u met genoegen alle kansen op het gebied van wooncomfort uit uw woonhuis wilt halen dan is een glazen schuifwand een ideale oplossing. Deze glazen schuifwand op maat biedt u heel wat kansen in een oplossing. Ogenblikkelijk krijgt u een feeling van meer ruimte bij uw woning en u haalt veel meer natuurlijk zonlicht op uw balkon. Daarnaast werkt die glazen schuifwand kostenbesparend, de warmte die wordt opgewekt door de raam, kan in een afwijkende ruimte worden ingezet., men brengt het overschot aan hitte vanzelf over richting uw balkon, die je hierdoor minder hoeft op te warmen. Een lagere bankrekening voor warmte dus, gecombineerd met meer daglicht en een ruimtelijk sentiment bij uw woning.

Glazen schuifdeur Thorn

Eeuwig genieten van uw achtertuin en het uitzicht

Ingeval de temperaturen in september gaan dalen trekken een hele boel gezinsleden zichzelf terug in de huiskamers. Omdat juist dan in de tuin en de natuur een schitterende termijn aanbreekt. Perfect om wel het hele jaar te kunnen beschikken over uw tuin en de natuur is het installeren van een glazen schuifwand in uw terrasoverkapping. Door de glazen schuifwand bepaalt u absoluut zelf de omstandigheden qua temperatuur en koele lucht, alle dagen van het jaar genot dus. Op het ogenblik dat temperatuur erg laag is, kunt u tevens nog kiezen voor een veranda heater. Hiermee heeft u uw afzonderlijk chique terras. Het komt geregeld voor dat woningen daarnaast nog eens in waarde stijgen door het installeren van een glazen schuifwand, door meer natuurlijk zonlicht en een ruimtelijke uitstraling.

Perfect voor gezinnen met kinderen

Indien u een omvangrijk huisgezin heeft en de gezinsleden behoefte hebben om beneden een apart plekje te hebben dan is een glazen schuifwand de perfecte oplossing. Afscheiden van ruimtes op deze wijze geeft rust en zorgt voor afzondering. Deze glazen schuifwanden zorgen immers voor een sociale solidariteit, je kan elkaar tenslotte wel nog steeds zien. Het op deze manier afscheiden van ruimtes is daarom volmaakt voor gezinnen, elk zijn eigen plaats, maar bepaald verenigd met mekaar. De glazen schuifwand is ook ideaal om een gezellige setting neer te zetten voor bijvoorbeeld een etentje met vrienden.

Glazen veranda Thorn

Voor nu en voor de toekomst 

Een glazen schuifwand is een investering waar u wat betreft woonplezier direct plezier van heeft. Veeltijds meer natuurlijk zonlicht en een groter ruimtelijk resultaat. Tevens zal uw woonhuis een mooiere uitstraling krijgen en de feeling van luxe vermeerderen. Behalve veel meer woongenot is er zeker nog een voordeel in de vorm van een mindere energienota. Dat door het overbrengen van de hitte van het vertrek waar de glazen schuifwand is geplaatst naar overige ruimtes. Bevorderlijk voor uw maandelijkse onkosten, maar ook voor het leefmilieu. De glazen schuifwand biedt u hiermee heel wat meer dan slechts meer woongenot. Jegens deze aanwinst heeft u oog voor nu en nog vele jaren de komende tijd.

Glazen veranda Thorn

glazen schuifpui Veendamglazen schuifpui Goudaglazen schuifpui Grobbendonk
glazen schuifpui Hamont-Achelglazen schuifwand Giessenburgglazen schuifpui Klaaswaal
glazen schuifpui Bonheidenglazen schuifwand Lunterenglazen schuifwand Culemborg
glazen schuifwand Wijchenglazen schuifwand Halfgalgglazen schuifwand Baarle-Hertog

Vraag een vrijblijvende offerte aan.


De gemiddelde levertijd is tussen de 4 en 6 weken na goedkeuring offerte.