Glazen schuifwand Alverna

Alverna is een van de vele steden waar we geregeld een knappe glazen schuifwand of glazen schuifpui brengen. In Nederland en België zijn maar een paar maanden per jaar dat u optimaal kunt genieten van al het moois van uw tuin. Wilt u langer van het mooie buiten leven kunnen genieten in Alverna? Dan is een Glazen schuifdeur een perfecte oplossing voor u. Met de glazenschuifwand kunt u vanuit de veranda uw hele tuin overzien.

Standaard glazen schuifwand
Standaard glazen schuifwand
Steel look glazen schuifwand met vakverdeling
Steel look schuifwand met vakverdeling
Schuifpui HR+
Luxe schuifpui HR+

Elke overkapping is anders, een juist inzicht is daarom belangrijk bij het plaatsen van een glazen schuifdeur. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. We zetten uw schuifwand zonder zorgen waterpas. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van glazen schuifdeuren bij uw veranda.Glazen schuifwand Alverna

Glazen schuifdeur Alverna

Verandasol kan de glazen schuifwanden leveren of we zetten de nieuwe schuifwand bekwaam en snel voor u. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw glazen schuifdeur. De doorsnee wachtperiode na goedkeuring van de aanbieding en het plaatsen van de glazen schuifwanden is ca. 15 dagen. Wij werken enkel met bedreven personeel die niks anders verrichten dan het bouwen van glazen schuifdeuren en glas schuifwanden.

Glazen schuifwand met extra leefruimte!

Zonder twijfel wilt u zoveel als kan ruimte halen uit uw overkapping, een glazen schuifwand helpt u hiermee, deze oplossing biedt u immers zeer veel opties. De schuifwand op maat biedt u heel wat kansen binnen één solutie. Binnen uw overkapping komt direct veelal natuurlijk daglicht binnenskamers en de ruimtes in de woning worden optisch dikwijls groter. Een glazen schuifwand brengt natuurlijk nauwelijks enkel ruimte en zonlicht bij uw onderdak, u betaalt tevens nog eens een lagere energie nota.

Glazen schuifdeur Alverna

Het hele kalenderjaar dat buitengevoel

Ingeval de herfst start, is voor veel mensen het buitenseizoen beëindigd. Echter met name de periode tussen de zomermaanden en de lente heeft zoveel te bieden. Door het aanleggen van een glazen schuifwand in uw overkapping kan u nu jaarrond genieten van uw achtertuin en de natuur. Vanwege de glazen schuifwand bepaalt u totaal zelf de omstandigheden wat betreft temperatuur en frisse lucht, alle dagen van het jaar genieten dus. Op het moment dat temperatuur buitengewoon laag is, kunt u daarnaast nog kiezen voor een veranda verwarmer. Uw vertrouwd chique patio in uw persoonlijke woonhuis. Door de extra opties die u creëert in uw huis door de glazen schuifwand, zorgt dit in heel wat gevallen eveneens nog eens voor een stijging van de prijs van uw woning.

Iedereen zijn afzonderlijke plaats

Voor gezinsleden die met genoegen een besloten ruimte beneden willen hebben om bijvoorbeeld te lezen of te studeren, is dit de volmaakte uitkomst. Isoleren van ruimtes op deze manier geeft gemoedsrust en zorgt voor privacy. Uiteindelijk is de doorkijk van plaats naar vertrek wel gewaarborgd via het glas, waardoor je toch betrokken blijft bij mekaar. De ruimtes worden op deze manier optimaal benut, wel de vredigheid en privacy, maar wel in elkaar blikveld. Een glazen schuifwand is ook perfect om een gezellige decor neer te zetten voor onder andere een dinertje met vrienden.

Glazen veranda Alverna

Een heleboel jaren plezier voor een beperkt lage investering. 

De glazen schuifwand is een investering waar u qua woongenot direct plezier van heeft. Veelal extra natuurlijk licht en een groter ruimtelijk effect. Uw veranda krijgt meer uitstraling door het glas, een combinatie van gevoel van luxe. Behalve veel meer woongenot is er toch nog een voordeel in de vorm van een mindere energierekening. Dit is denkbaar om andere ruimtes te verwarmen met hitte uit de achterkamer met de meeste warmte, namelijk die waar de glazen schuifwand is neergezet. Nuttig voor uw maandelijkse onkosten, echter ook voor het milieu. Het plaatsen van de glazen schuifwand levert u dus meer op dan louter maar meer woon plezier. Die aankoop levert u jaren plezier op.

Glazen veranda Alverna

glazen schuifpui Abcoudeglazen schuifpui Vlierbeekglazen schuifpui Sint-Katherina-Lombeek
glazen schuifpui Spouwenglazen schuifwand Malleglazen schuifpui Lisserbroek
glazen schuifpui Rauw glazen schuifwand Wezemaalglazen schuifwand Katanga Mechelen
glazen schuifwand Bonheidenglazen schuifwand Zwammerdamglazen schuifwand Overpelt

Vraag een vrijblijvende offerte aan.


De gemiddelde levertijd is tussen de 4 en 6 weken na goedkeuring offerte.