Glazen schuifwand Amsterdam

Amsterdam is een van de vele steden waar we dikwijls een charmante glazen schuifwand of glazen schuifdeur bezorgen. In ons land zijn maar een paar maanden per jaar dat u optimaal kunt genieten van al het mooie in uw tuin. Wilt u langer van het mooie buiten leven kunnen genieten in Amsterdam? Dan is de Glazen schuifdeur een beste oplossing voor u. Met de glazenschuifwand kunt u vanuit de veranda uw hele tuin overzien.

Elke overkapping is anders, een goed inzicht is daarom essentieel bij het zetten van een glazen schuifdeur. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Wij plaatsen uw glazen schuifdeur zonder moeite kaars recht. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een glazen schuifdeur onder uw veranda.

Offerte aanvragen
Glazen schuifwand Amsterdam

Glazen schuifdeur Amsterdam

Wij kunnen uw glazen schuifwanden op locatie brengen of we installeren uw nieuwe schuifwand deskundig en vlug voor u. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het bouwen van uw glazen schuifdeur. De doorsnee wachtperiode na goedkeuring van de aanbieding en het plaatsen van de schuifwand is circa 2 weken. Onze geroutineerde montage ploegen die niets anders uitvoeren dan schuttingen en schuifwanden bouwen kunnen de glazen schuifdeuren correct zetten.

Veel ruimte vanwege glazen schuifdeur?

Wanneer u graag alle opties op het gebied van wooncomfort uit uw woning wilt behalen dan is een glazen schuifwand een ideale oplossing. De schuifwand biedt u heel wat speelruimte in één oplossing. Binnen uw overkapping komt ogenblikkelijk veelal natuurlijk daglicht binnenskamers en de ruimtes in de woning worden optisch talrijke groter. De glazen schuifwand brengt dus niet slechts ruimte en licht bij uw huis, u betaalt immers nog eens een lagere energie nota.

Glazen schuifdeur Amsterdam

Het hele kalenderjaar het buitengevoel

Aan het einde van de zomer maken velen zichzelf op voor de herfst en winter binnenshuis. Al het schoon dat de tuin en de natuur te bieden heeft in de herfst en de wintermaanden worden dan nauwelijks bekeken. Ideaal om wel jaarrond te kunnen beschikken over uw achtertuin en de natuur is het plaatsen van een glazen schuifwand in uw veranda. Hiermee kunt u het hele jaar blijven in deze ruimte, in de lentetijd en de zomer schuift u de glazen schuifwanden open en in het najaar en de winter doet u deze (gedeeltelijk) dicht. Met een veranda verwarmer kunt u op een frisse dag de ruimte extra opwarmen. Hiermee bezit u uw apart chique terras. Het komt vaak voor dat huizen ook nog eens in waarde stijgen door het toepassen van een glazen schuifwand, door meer natuurlijk licht en een ruimtelijke uitstraling.

Ieder zijn vertrouwde plek

Ingeval u een flink gezin heeft en de bewoners behoefte hebben om beneden een apart plekje te hebben dan is een glazen schuifwand de perfecte uitkomst. Deze oplossing biedt vrijstaande ruimtes waar er kalmte en privacy wordt gecreëerd. De glazen schuifwanden zorgen immers voor een sociale solidariteit, je kan elkander tenslotte wel nog steeds zien. De ruimtes worden op deze wijze goed benut, wel de vredigheid en privacy, maar wel in elkanders gezichtsveld. Een glazen schuifwand is ook ideaal om een gezellige decor neer te zetten voor bijvoorbeeld een dinertje met familie.

Glazen veranda Amsterdam

Vele jaren genot voor een naar verhouding lage investering. 

Vanaf de 1e minuut dat de glazen schuifwand is gestationeerd benut u direct de extra opties die uw woning biedt. Het glas zorgt voor een adembenemend ruimtelijk effect en u zal ondervinden dat er dikwijls meer natuurlijk licht binnenshuis zal komen. Tevens zal uw optrekje een mooiere uitstraling krijgen en het gevoel van luxe uitbreiden. Behalve veel meer woonplezier is er toch nog een pluspunt in de formaliteit van een lagere energierekening. Verspreid de hitte vanuit de achterkamer waar de glazen schuifwand is gezet over verschillende kamers. Dit heeft baten voor uw bankrekening, maar beslist is dit een juiste handelwijze om aan duurzaamheid te werken. Een glazen schuifwand biedt u hiermee heel wat meer dan slechts meer woonplezier. Voor heden en voor de toekomst een goede investering.

Glazen veranda Amsterdam

glazen schuifwand Hoevenglazen schuifwand Boekelglazen schuifwand Aardenburg
glazen schuifwand Deventerglazen schuifwand Den Burgglazen schuifwand Beesel
glazen schuifwand Maasbreeglazen schuifwand Hoboken glazen schuifwand Wijgmaal
glazen schuifwand Angerenglazen schuifwand stolwijkglazen schuifwand Drachten

Vraag een vrijblijvende offerte aan.


De gemiddelde levertijd is tussen de 4 en 6 weken na goedkeuring offerte.