Glazen schuifwand Antwerpen

Woont u in Antwerpen en zoekt u een fraaie glazen schuifwand of glazen serre voor uw huis? In Nederland of België zijn maar weinig maanden dat u optimaal kunt genieten van al het moois in uw tuin. Wilt u langer van het mooie buiten leven kunnen genieten in Antwerpen? Dan is de Glazen schuifdeur een ideale oplossing voor u. Met een glazenschuifwand kunt u vanuit uw veranda uw gehele tuin overzien.

Elke overkapping is verschillend, een juist inzicht is daardoor voornaam bij het zetten van een glazen schuifdeur. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. We bouwen uw glazen schuifdeur zonder problemen waterpas. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een glazen schuifdeur onder uw veranda.

Offerte aanvragen
Glazen schuifwand Antwerpen

Glazen schuifdeur Antwerpen

Prins schuttingen kan de glazen schuifwanden op locatie brengen of we installeren de nieuwe schuifwand bekwaam en vlot voor u. Het monteren van een schuifwand bij u in Antwerpen kan normaliter binnen 2 weken worden uitgevoerd. Door onze 15 jaar ervaring in het plaatsen van schuttingen en glazen schuifdeuren bent u zeker van een eerlijk eind resultaat met uitstekende garanties.

Levering kan doorgaans binnen 6 dagen daar we een riante voorraad glazen schuifwanden hebben .

Als u graag alle mogelijkheden op het gebied van wooncomfort uit uw woning wilt behalen dan is een glazen schuifwand een ideale oplossing. De schuifwand biedt u veel speelruimte in een oplossing. U krijgt namelijk direct overvloedig natuurlijk zonlicht in huis of onder uw veranda en u creëert een ruimtelijk gevolg. Een lage factuur voor warmte dus, gecombineerd wegens meer zonlicht en een ruimtelijk intuïtie bij uw huis.

Glazen schuifdeur Antwerpen

Geniet het jaar rond binnen van het landleven

Als de temperaturen in oktober gaan kelderen trekken een hele boel mensen zich terug in de huiskamers. Al het schoon wat de tuin en de natuur te bieden heeft in de herfst en de wintermaanden wordt dan nauwelijks bewonderd. Een glazen schuifwand plaatsen in uw terrasoverkapping biedt hiervoor een oplossing. Door de glazen schuifwand bepaalt u helemaal zelf de situatie qua temperatuur en koele lucht, alle dagen van het jaar genieten dus. Met behulp van een veranda verwarmer kunt u op een frisse dag de ruimte extra verwarmen. Hiermee heeft u uw eigen luxueus terras. Regelmatig levert een glazen schuifwand, vanwege de stijlvolle en luxe uitstraling, bovendien nog overwaarde van uw woonhuis op.

Iedereen zijn eigen plaats

Het kunnen splitsen van woon ruimtes met een glazen schuifwand is ideaal voor gezinnen met behoefte aan besloten plekken. Deze oplossing biedt afzonderlijke ruimtes waar er rust en privacy wordt gecreëerd. Onbewust blijf je als gezinsleden weliswaar verbonden met elkander, je hebt namelijk wel visueel contact. De ruimtes worden op deze wijze optimaal gebruikt, wel de rust en privacy, echter wel in elkanders zicht. Een glazen schuifwand is ook ideaal om een gezellige decor neer te zetten voor onder andere een dinertje met familie.

Glazen veranda Antwerpen

Oog voor nu alsook de toekomst 

Vanaf de eerste minuut dat de glazen schuifwand is neergezet benut u direct de extra mogelijkheden die uw thuis biedt. Het glas zorgt voor een aantrekkelijk ruimtelijk effect en u zult ervaren dat er veel meer natuurlijk daglicht binnenskamers zal komen. Uw overkapping krijgt meer uitstraling door het glas, een samenstelling van gevoel van luxe. Naast veel meer woongenot is er ook nog een voordeel in de vorm van een mindere energierekening. Dit is denkbaar om afwijkende kamers te verwarmen met warmte uit de achterkamer met de meeste hitte, namelijk die waar de glazen schuifwand is geplaatst. Hierdoor houdt u centen in uw zak, maar denkt u ook aan de wereld van morgen. Extra woonplezier is daarom niet het enige wat een glazen schuifwand u aan voordelen geeft. Die aankoop levert u heel wat jaren plezier op.

Glazen veranda Antwerpen

glazen schuifwand Wapenveldglazen schuifwand Aduardglazen schuifwand Baarlo
glazen schuifwand Tegelenglazen schuifwand Malleglazen schuifwand Weesp
glazen schuifwand Deurneglazen schuifwand Vogelwaardeglazen schuifwand Ittervoort
glazen schuifwand Harkstedeglazen schuifwand Geesterenglazen schuifwand Gouderak

Vraag een vrijblijvende offerte aan.


De gemiddelde levertijd is tussen de 4 en 6 weken na goedkeuring offerte.