Glazen schuifwand Bergum

Bergum is een van de vele steden waar we dikwijls een goede glazen schuifwand of glazen serre brengen. In ons land zijn maar een paar maanden per jaar dat u optimaal kunt genieten van al het moois van uw tuin. Wilt u langer van het mooie buiten leven kunnen genieten in Bergum? Dan is de Glazen schuifdeur een beste oplossing voor u. Met de glazenschuifwand kunt u vanuit de veranda uw gehele tuin overzien.

Standaard glazen schuifwand
Standaard glazen schuifwand
Steel look glazen schuifwand met vakverdeling
Steel look schuifwand met vakverdeling
Schuifpui HR+
Luxe schuifpui HR+

Iedere overkapping is verschillend, een goed inzicht is daarom voornaam bij het monteren van een glazen schuifdeur. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Wij plaatsen uw schuifwand zonder problemen waterpas. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een glazen schuifdeur bij uw veranda.Glazen schuifwand Bergum

Glazen schuifdeur Bergum

Wij kunnen de glazen schuifwand bezorgen of we plaatsen uw nieuwe schuifwand bekwaam en vlug voor u. We kunnen normaliter binnen 1 week een nieuwe glazenschuifwand bouwen. We werken uitsluitend met doorgewinterd personeel die niks anders verrichten dan het monteren van glazen schuifdeuren en glazen schuifwanden.

Woongeluk en bespaar stroomverbruik door glazen schuifdeur.

Wanneer u graag alle opties op het gebied van wooncomfort uit uw huis wilt behalen dan is een glazen schuifwand een ideale uitkomst. De glazen schuifwand op maat biedt u veel mogelijkheden binnen 1 solutie. Gauw krijgt u een feeling van ruimte bij uw woonhuis en u haalt dikwijls meer natuurlijk daglicht binnenshuis De energie rekening kunt u bij verstandige gebruik van de hitte flink omlaag brengen, je brengt het overschot aan hitte automatisch over richting uw balkon, die je dientengevolge geringer hoeft te verwarmen. Een glazen schuifwand brengt uiteraard nauwelijks uitsluitend ruimte en zonlicht bij uw stulp, u betaalt alsook nog eens een lagere energie rekening.

Glazen schuifdeur Bergum

Geniet het jaar rond binnenshuis van het buitenleven

Vanaf het einde van de jaargetijde maken velen zich op voor het najaar en winter binnenshuis. Terwijl precies dan in de tuin en natuur een schitterende termijn aanbreekt. De glazen schuifwand aanbrengen in uw terrasoverkapping biedt hiervoor een uitkomst. De glazen schuifwand stelt u in staat om het hele kalenderjaar te genieten, afhankelijk van het weer en de temperatuur schuift u de glazen schuifwanden open of zo-even dicht. Met behulp van een patio verwarmer kunt u op een frisse dag uw veranda extra verwarmen. Uw vertrouwd luxe patio in uw eigen woonhuis. Vanwege de bijkomende mogelijkheden die u creëert in uw woning door de glazen schuifwand, zorgt dit in veel gevallen ook nog eens voor een toename van de waarde van uw woonhuis.

Voor ieder wat wils

Het kunnen afscheiden van woon ruimtes met een glazen schuifwand is ideaal voor gezinnen met behoefte aan afgesloten plekken. Afscheiden van ruimtes op deze wijze geeft gemoedsrust en zorgt voor privacy. Deze glazen schuifwanden zorgen immers voor een sociale verbondenheid, je kan elkaar namelijk wel nog steeds waarnemen. Dit is een perfecte methode om optimaal gebruik te maken van de ruimtes welke u bezit in huis, ideaal voor gezinnen met kinderen met uiteenlopende verlangen. Het afscheiden van ruimtes met een glazen schuifwand leent zichzelf ook fantastisch om een unieke ambiance neer te zetten bij b.v. een aangename dag met familie.

Glazen veranda Bergum

Oog voor nu alsook voor de toekomst 

Een glazen schuifwand is een investering waar u wat betreft woongenot onmiddellijk plezier van hebt. Het glas zorgt voor een prachtig ruimtelijk effect en u zult merken dat er heel wat meer natuurlijk zonlicht binnenshuis zal komen. De overkapping krijgt meer emanatie door het glas, gecombineerd met een gevoel van luxe. Bovenop veel meer woongenot is het ook mogelijk om de kosten voor energie te verlagen. Dit is mogelijk om afwijkende ruimtes te verhitten met warmte uit de achterkamer met de meeste warmte, namelijk die waar de glazen schuifwand is aangebracht. Nuttig voor uw maandelijkse kosten, maar ook voor het milieu. Een glazen schuifwand biedt u hierbij veel meer dan slechts meer woon genot. Door deze aankoop heeft u oog voor nu en nog vele jaren in de toekomst.

Glazen veranda Bergum

glazen schuifpui Lindelhoevenglazen schuifpui spaarndamglazen schuifpui Odoorn
glazen schuifpui Kersbeek-Miskomglazen schuifwand Drieslinterglazen schuifpui Nagele
glazen schuifpui Hankglazen schuifwand Angerloglazen schuifwand Avenhorn
glazen schuifwand Oelegemglazen schuifwand Duivenglazen schuifwand Lembeek

Vraag een vrijblijvende offerte aan.


De gemiddelde levertijd is tussen de 4 en 6 weken na goedkeuring offerte.