Glazen schuifwand Borgerhout

Woont u in Borgerhout en zoekt u een knappe glazen schuifwand of glazen veranda voor uw huis? In ons land zijn maar weinig maanden dat u optimaal kunt genieten van al het moois van uw tuin. Wilt u langer van het mooie buiten leven kunnen genieten in Borgerhout? Dan is een Glazen schuifdeur een perfecte oplossing voor u. Met een glazenschuifwand kunt u vanuit uw veranda uw gehele tuin overzien.

Elke overkapping is afwijkend, een juist inzicht is daarom voornaam bij het zetten van een glazen schuifdeur. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Wij bouwen uw schuifwand zonder problemen waterpas. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van glazen schuifdeuren onder uw veranda.

Offerte aanvragen
Glazen schuifwand Borgerhout

Glazen schuifdeur Borgerhout

Bij ons bent u bent u op het juiste adres voor een stevige glazen schuifdeur. Het plaatsen van een schuifwand bij u in Borgerhout kan gewoonlijk binnen 2 weken worden uitgevoerd. Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schuttingen en glazen schuifdeuren bent u zeker van een perfect resultaat met juiste garanties.

Veel ruimte vanwege glazen schuifdeur.

Wanneer u met genoegen alle opties op het gebied van wooncomfort uit uw woonhuis wilt behalen dan is een glazen schuifwand een ideale uitkomst. Deze schuifwand biedt u heel wat mogelijkheden binnen één oplossing. Binnen uw veranda komt ogenblikkelijk talrijk natuurlijk zonlicht binnen en de ruimtes onder uw veranda worden optisch vaak groter. Door middel van een glazen schuifwand betaal je een stukminder energie en zorgt u voor meer daglicht en ruimte rondom uw woonhuis.

Glazen schuifdeur Borgerhout

Dit hele jaar dat buitengevoel

Als de temperaturen in september gaan zakken trekken veel mensen zich terug in de huiskamers. Al het schoon wat de achtertuin en de natuur te bieden heeft in de herfst en de winter wordt dan niet bekeken. Volmaakt om wel jaarrond te mogen genieten van uw tuin en de natuur is het installeren van een glazen schuifwand in uw veranda. Hiermee kunt u het hele jaar zitten onder de uitbouw, in de voorjaarstijd en de zomermaanden schuift u de glazen schuifwanden open en in het najaar en de winter doet u deze (gedeeltelijk) dicht. Op het moment dat temperatuur behoorlijk laag is, kan u tevens nog kiezen voor een terras heater. Een bijzonder patio bij u woning. Het komt regelmatig voor dat huizen tevens nog eens in waarde stijgen door het installeren van een glazen schuifwand, door meer natuurlijk zonlicht en een ruimtelijke uitstraling.

Voor ieder wat wils

Voor bewoners die gaarne een besloten ruimte willen hebben om b.v. te lezen of te studeren, is dit de perfecte uitkomst. Afzonderen van ruimtes op deze manier geeft rust en zorgt voor afzondering. De glazen schuifwanden zorgen immers voor een sociale solidariteit, je kunt mekaar namelijk wel nog steeds waarnemen. Dat is een ideale methode om goed gebruik te maken van de ruimtes welke u bezit in huis, ideaal voor gezinnen met gezinsleden met uiteenlopende wensen. Een glazen schuifwand is ook perfect om een knusse decor neer te zetten voor bijvoorbeeld een dinertje met vrienden.

Glazen veranda Borgerhout

Voor heden en voor later 

Door een glazen schuifwand te monteren heeft u vanaf dag een extra woonplezier. De lichtinval van buitenaf wordt heel wat groter en de ruimtes lijken veel groter vanwege het doorkijk door het glas. Alsook ervaren consumenten een glazen schuifwand als een toegevoegde waarde qua stijl en luxe. Bovenop veel meer woongenot is het ook mogelijk om de kosten voor energie te verlagen. Dat door het transporteren van de hitte van de ruimte waar de glazen schuifwand is geplaatst naar andere ruimtes. Hiermee houdt u geld in uw beurs, maar denkt u ook aan de wereld van morgen. De glazen schuifwand biedt u hierbij heel wat meer dan uitsluitend meer woonplezier. Voor heden en voor later een uitstekende investering.

Glazen veranda Borgerhout

glazen schuifwand Dirkslandglazen schuifwand Ulftglazen schuifwand Hoek van Holland
glazen schuifwand Hoogeveenglazen schuifwand Minderhoutglazen schuifwand Gussenhoven
glazen schuifwand Nieuw-Beijerlandglazen schuifwand Roosendaalglazen schuifwand Lekkerkerk
glazen schuifwand Borculoglazen schuifwand Veenglazen schuifwand Leuvens

Vraag een vrijblijvende offerte aan.


De gemiddelde levertijd is tussen de 4 en 6 weken na goedkeuring offerte.