Glazen schuifwand Genk

Woont u in Genk en op zoek naar een aantrekkelijke glazen schuifwand of glazen schuifpui voor uw overkapping? In Nederland en België zijn maar een paar maanden per jaar dat u optimaal kunt genieten van al het mooie van uw tuin. Wilt u langer van het mooie buiten leven kunnen genieten in Genk? Dan is een Glazen schuifdeur een ideale oplossing voor u. Met de glazenschuifwand kunt u vanuit de veranda uw hele tuin overzien.

Elke overkapping is afwijkend, een goed inzicht is daarom essentieel bij het zetten van een glazen schuifdeur. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. We plaatsen uw schuifwand zonder zorgen waterpas. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een glazen schuifdeur bij uw veranda.

Offerte aanvragen
Glazen schuifwand Genk

Glazen schuifdeur Genk

Wij zijn de expert van Nederland in het monteren van uw schutting of glazen schuifdeuren. We kunnen gewoonlijk binnen 1 week een nieuwe glazenschuifwand plaatsen. Door onze 15 jaar ervaring in het zetten van schuttingen en schuifwanden bent u zeker van een degelijk eindproduct met uitstekende garanties.

Glazenschuifwandplaatsen.nl heeft bijna alle maten glazen schuifwanden op voorraad!

Vanzelfsprekend wilt u zoveel als kan ruimte halen uit uw tuin, een glazen schuifwand helpt u hiermee, deze uitkomst biedt u immers erg veel mogelijkheden. Met deze oplossing slaat u verscheidene vliegen in één slag. U krijgt immers rechtstreeks heel wat natuurlijk daglicht in huis of onder uw veranda en u creëert een ruimtelijk resultaat. Met behulp van een glazen schuifwand betaal je minder voor energie en zorgt u voor meer daglicht en ruimte rondom uw woning.

Glazen schuifdeur Genk

Steeds plezier hebben van de tuin en het zicht

Aan het einde van de zomer maken velen zichzelf op voor de herfst en winter . Maar juist de cyclus tussen de zomer en de lente heeft zoveel te bieden. Door het aanbrengen van een glazen schuifwand in uw veranda kunt u nu jaarrond plezier hebben van uw tuin en natuur. De glazen schuifwand stelt u in staat om het gehele jaar te genieten, afhankelijk van de weersomstandigheden en de temperatuur schuift u de glazen schuifwanden open of juist dicht. Met behulp van een terras verwarmer kunt u op een frisse dag uw ruimte extra opwarmen. Uw vertrouwd luxe terras in uw vertrouwde huis. Meestal levert een glazen schuifwand, door de stijlvolle en chique uitstraling, daarnaast nog een waardevermeerdering van uw woning op.

Iedereen zijn eigen plaats

Voor bewoners die graag een besloten ruimte beneden willen hebben om bijvoorbeeld te lezen of te leren, is dit de perfecte uitkomst. Deze uitkomst biedt gescheiden ruimtes waarmee er gemoedsrust en privacy wordt gecreëerd. Desondanks is de doorkijk van vertrek naar ruimte wel gewaarborgd door de ruit, waardoor je evengoed betrokken blijft bij mekaar. Dit is de ideale methode om goed gebruik te maken van de ruimtes welke u bezit in huis, ideaal voor gezinnen met kinderen met uiteenlopende wensen. Het afscheiden van ruimtes met een glazen schuifwand leent zichzelf ook perfect om net een unieke ambiance neer te zetten bij b.v. een sfeervolle dag met familie.

Glazen veranda Genk

Voor heden en voor de toekomst 

Vanaf de 1e minuut dat de glazen schuifwand is aangebracht benut u meteen de toegevoegde kansen die uw woonhuis biedt. Het glas zorgt voor een schitterend ruimtelijk effect en u zult ervaren dat er veel meer natuurlijk licht binnenskamers zal komen. Uw veranda krijgt meer emanatie door het glas, een samenstelling van gevoel van luxe. Bovenop meer woonplezier is het ook mogelijk om de kosten voor energie te verlagen. Verspreid de overtollige hitte uit de kamer waar de glazen schuifwand is gezet over verschillende kamers. Hierdoor houdt u cash in uw zak, maar denkt u daarnaast aan de wereld van morgen. Het bouwen van een glazen schuifwand levert u uiteraard meer op dan enkel maar meer woon plezier. Voor heden en voor de toekomst een prima besteding.

Glazen veranda Genk

glazen schuifwand Waasmontglazen schuifwand Hardegarijpglazen schuifwand Vijfhuizen
glazen schuifwand Maldenglazen schuifwand Bergenglazen schuifwand Kessenich
glazen schuifwand Maaslandglazen schuifwand Vlagtweddeglazen schuifwand Piringen
glazen schuifwand Bornemglazen schuifwand Lindelhoevenglazen schuifwand Loenen

Vraag een vrijblijvende offerte aan.


De gemiddelde levertijd is tussen de 4 en 6 weken na goedkeuring offerte.