Glazen schuifwand Genk

Zoekt u een op maat gemaakte en charmante glazen schuifwand of glazen veranda van hoge deugdelijkheid in Genk? In Nederland of België zijn maar weinig maanden dat u optimaal kunt genieten van al het mooie in uw tuin. Wilt u langer van het mooie buiten leven kunnen genieten in Genk? Dan is een Glazen schuifdeur een ideale oplossing voor u. Met een glazenschuifwand kunt u vanuit uw veranda uw gehele tuin overzien.

Standaard glazen schuifwand
Standaard glazen schuifwand
Steel look glazen schuifwand met vakverdeling
Steel look schuifwand met vakverdeling
Schuifpui HR+
Luxe schuifpui HR+

Elke veranda is afwijkend, een juist inzicht is daarom essentieel bij het monteren van een glazen schuifdeur. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Wij zetten uw schuifwand zonder moeite kaars recht. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van glazen schuifdeuren onder uw veranda.Glazen schuifwand Genk

Glazen schuifdeur Genk

Bij Verandasol bent u op het juiste adres voor een stevige schuifwand van glas. Bij Verandasol hebben we geen lange wachttijden voor het monteren van uw schuifwand. De doorsnee wachttijd na aanvaarding van de offerte en het zetten van de schuifwand is circa 2 weken. Door onze jarenlange ervaring in het zetten van schuttingen en schuifwanden bent u verzekerd van een perfect eindproduct met uitstekende garanties.

Glazen schuifwand met meer woonplezier.

Indien u met genoegen alle opties op het gebied van wooncomfort uit uw woonhuis wilt behalen dan is een glazen schuifwand een ideale uitkomst. Deze schuifwand biedt u veel kansen binnen een oplossing. Onmiddellijk krijgt u een gevoel van meer ruimte bij uw woning en u haalt heel wat meer natuurlijk licht binnenshuis Uw energie rekening kunt u bij slimme gebruik van de hitte beduidend naar beneden brengen, men draagt het teveel aan warmte onbewust over naar uw veranda, die je dientengevolge geringer hoeft te verwarmen. Een lage afrekening voor warmte dus, gecombineerd jegens meer daglicht en een open gevoel bij uw glazen veranda.

Glazen schuifdeur Genk

Dit hele jaar een buitengevoel

Met het einde van de zomer maken velen zichzelf op voor de herfst en de winter . Echter met name de periode tussen de zomer en het voorjaar heeft zoveel te bieden. Door het toepassen van een glazen schuifwand in uw terrasoverkapping kan u nu het hele jaar plezier hebben van uw achtertuin en de natuur. Vanwege de glazen schuifwand bepaalt u volstrekt zelf de omstandigheden qua temperatuur en koele lucht, alle dagen in het jaar genot dus. Op het ogenblik dat temperatuur ontzettend laag is, kan u bovendien nog kiezen voor een patio verwarmer. Een exclusief terras bij u woning. Door de bijkomende opties die u creëert in uw huis door de glazen schuifwand, zorgt dit in veel gevallen zeker nog eens voor een groei van de waarde van uw huis.

Iedereen zijn vertrouwde plek

Voor bewoners die met genoegen een afgesloten ruimte beneden willen hebben om bijvoorbeeld te lezen of te leren, is dit de ideale oplossing. Het afscheiden op deze wijze zorgt voor een stille plaats met ruimte voor jezelf. Onbewust blijf je als gezinsleden wel verbonden met elkander, je hebt namelijk wel aanschouwelijk contact. De ruimtes worden op deze wijze optimaal benut, wel de vredigheid en privacy, maar wel in elkaar zicht. Het afscheiden van ruimtes met een glazen schuifwand leent zichzelf ook heerlijk om net een unieke ambiance neer te zetten bij bijvoorbeeld een gezellige dag met vrienden.

Glazen veranda Genk

Vele jaren plezier voor een beperkt lage investering. 

Vanaf de 1e minuut dat de glazen schuifwand is gestationeerd benut u direct de extra kansen die uw glazen veranda biedt. Het glas zorgt voor een gunstig ruimtelijk effect en u zal ervaren dat er heel wat meer natuurlijk zonlicht binnenshuis zal komen. De overkapping krijgt veel meer charisma door het glas, een samenstelling van gevoel van luxe. Behalve extra woonplezier is er zeker nog een pluspunt in de formaliteit van een lagere energienota. Dit door het overdragen van de warmte van het vertrek waar de glazen schuifwand is geplaatst naar andere ruimtes. Hierdoor houdt u centen in uw buidel, maar denkt u bovendien aan de toekomst. Het neerzetten van een glazen schuifwand levert u daarom meer op dan louter maar meer woonplezier. Voor heden en voor de vooruitzichten een goede besteding.

Glazen veranda Genk

glazen schuifpui Boskoopglazen schuifpui Leimuidenglazen schuifpui Lint
glazen schuifpui Willebringenglazen schuifwand Onstweddeglazen schuifpui Rumsdorp
glazen schuifpui Ammerzodenglazen schuifwand Wambeekglazen schuifwand Volkel
glazen schuifwand Udenhoutglazen schuifwand Olmenglazen schuifwand schipluiden

Vraag een vrijblijvende offerte aan.


De gemiddelde levertijd is tussen de 4 en 6 weken na goedkeuring offerte.