Glazen schuifwand Kobbegem

Kobbegem is een van de vele steden waar we regelmatig een gunstig geprijsde glazen schuifwand of glazen serre brengen. In ons land zijn maar een paar maanden per jaar dat u optimaal kunt genieten van al het mooie in uw tuin. Wilt u langer van het mooie buiten leven kunnen genieten in Kobbegem? Dan is de Glazen schuifdeur een ideale oplossing voor u. Met de glazenschuifwand kunt u vanuit de veranda uw gehele tuin overzien.

Iedere veranda is afwijkend, een goed inzicht is daardoor voornaam bij het installeren van een glazen schuifdeur. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. We zetten uw schuifwand zonder problemen kaars recht. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een glazen schuifdeur onder uw veranda.

Offerte aanvragen
Glazen schuifwand Kobbegem

Glazen schuifdeur Kobbegem

Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste bedrijf voor een nieuwe schuifwand van glas. Het zetten van een glazen schuifwand bij u in Kobbegem kan doorgaans binnen 15 dagen worden uitgevoerd. We werken enkel met bedreven medewerkers die niets anders verrichten dan het bouwen van glazen schuifdeuren en glazen schuifwanden.

Glazen schuifwand voor meer leefruimte!

Waarschijnlijk denkt u veel na over de mogelijkheden die er liggen op het gebied van woon plezier binnen uw woning, een glazen schuifwand is hierbij een fraaie manier om deze mogelijkheden te benutten. Deze glazen schuifwand op maat biedt u heel wat mogelijkheden binnen een solutie. Binnen uw overkapping komt meteen heel wat natuurlijk zonlicht binnenskamers en de ruimtes onder uw veranda of op uw balkon worden optisch vaak groter. Die glazen schuifwand brengt vanzelfsprekend niet enkel ruimte en licht bij uw woning, u betaalt ook nog eens een mindere energie rekening.

Glazen schuifdeur Kobbegem

Dit hele kalenderjaar dat buitengevoel

Met het einde van de zomer maken velen zichzelf op voor het najaar en de winter . Echter juist de cyclus tussen de zomer en het voorjaar heeft zoveel te bieden. Door het toepassen van een glazen schuifwand onder uw overkapping kan u nu jaarrond genieten van uw tuin en de natuur. Hiermee kunt u het hele jaar vertoeven in dit vertrek, in de lente en de zomermaanden doet u de glazen schuifwanden open en in het najaar en de herfst doet u deze dicht. Op het ogenblik dat temperatuur ontzettend laag is, kunt u bovendien nog kiezen voor een veranda verwarmer. Uw persoonlijk chique patio in uw persoonlijke woning. Dikwijls levert een glazen schuifwand, vanwege de stijlvolle en chique uitstraling, ongetwijfeld nog een waardevermeerdering van uw huis op.

Ieder zijn afzonderlijke plek

Voor gezinsleden die gaarne een afgesloten plaats willen hebben om onder andere te lezen of te leren, is dit de perfecte uitkomst. Die oplossing biedt vrijstaande ruimtes waar er kalmte en afzondering wordt gecreëerd. Toch is de doorkijk van ruimte naar vertrek wel gewaarborgd vanwege het glas, waardoor je evenwel betrokken blijft bij elkaar. De ruimtes worden op deze wijze optimaal benut, wel de rust en privacy, echter wel in mekaar gezichtsveld. Het kleiner creëren van de ruimtes bezit ook als meevaller dat u in een handomdraai een intieme ambiance creëert voor b.v. een glaasje met familie.

Glazen veranda Kobbegem

Oog voor het heden alsook voor de toekomst 

Vanaf de 1e minuut dat de glazen schuifwand is gestationeerd benut u gelijk de toegevoegde opties die uw glazen veranda biedt. De lichtinval van buitenaf wordt heel wat groter en de veranda’s lijken veelal groter door het doorkijk door het glas. De overkapping krijgt meer emanatie door het glas, een combinatie van gevoel van luxe. Voordelen vinden we ook niet louter binnen het woongenot, alsook is het mogelijk om op een slimme wijze uw energie factuur te laten afnemen. Dit door het overhevelen van de hitte van het vertrek waar de glazen schuifwand is gezet naar afwijkende plekken. Dit heeft baten voor uw bankrekening, maar beslist is dit een goede handelwijze om aan de natuur te werken. Extra woon genot is uiteraard nooit het enige wat een glazen schuifwand u te bieden heeft. Voor heden en voor de vooruitzichten een uitstekende investering.

Glazen veranda Kobbegem

glazen schuifwand Winkelomheideglazen schuifwand Boven-Hardinxveldglazen schuifwand Meise
glazen schuifwand Wemmelglazen schuifwand Haspershovenglazen schuifwand Klimmen
glazen schuifwand Grootegastglazen schuifwand Dinteloordglazen schuifwand Haacht
glazen schuifwand Moergestelglazen schuifwand Voorhoutglazen schuifwand Sint-Martens

Vraag een vrijblijvende offerte aan.


De gemiddelde levertijd is tussen de 4 en 6 weken na goedkeuring offerte.