Glazen schuifwand Kontich

Kontich is een van de vele steden waar we vaak een gunstig geprijsde glazen schuifwand of glazen serre brengen. In ons land zijn maar een paar maanden dat u optimaal kunt genieten van al het moois in uw tuin. Wilt u langer van het mooie buiten leven kunnen genieten in Kontich? Dan is een Glazen schuifdeur een beste oplossing voor u. Met de glazenschuifwand kunt u vanuit uw veranda uw hele tuin overzien.

Iedere overkapping is anders, een precies inzicht is daarom voornaam bij het monteren van een glazen schuifdeur. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Wij bouwen uw glazen schuifdeur zonder problemen waterpas. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van glazen schuifdeuren bij uw veranda.

Offerte aanvragen
Glazen schuifwand Kontich

Glazen schuifdeur Kontich

Bij ons bent u bent u bij een geschikt bedrijf voor een stevige glazenschuifwand. We kunnen normaliter binnen 2 weken een nieuwe schuifwand zetten. Ons bedrijf monteren al ruim 15 jaar erfafscheidingen en glazen schuifwanden, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor hoveniers.

Glazenschuifwandplaatsen.nl heeft nagenoeg alle glazen schuifwanden op voorraad.

Zonder twijfel wilt u zoveel als kan wooncomfort halen uit uw veranda, een glazen schuifwand helpt u hiermee, deze uitkomst biedt u immers zeer veel mogelijkheden. Vanwege het plaatsen van de glazen schuifwand combineert uw meerdere voordelen! Binnen uw veranda komt meteen heel wat natuurlijk zonlicht binnen en de ruimtes in uw glazen veranda worden optisch vaak groter. Die glazen schuifwand brengt vanzelfsprekend niet alleen ruimte en zonlicht bij uw perceel, u betaalt tevens nog eens een lagere energie nota.

Glazen schuifdeur Kontich

Dit hele kalenderjaar het buitengevoel

Aan het einde van de zomer maken velen zichzelf op voor de herfst en winter . Terwijl exact dan in de tuin en natuur een prachtige tijd aanbreekt. Door het plaatsen van een glazen schuifwand onder uw overkapping kunt u nu jaarrond genieten van uw achtertuin en natuur. Hiermee kunt u jaarrond verblijven in dit vertrek, in de lente en de zomermaanden schuift u de glazen schuifwanden (gedeeltelijk) open en in het najaar en de herfst doet u deze (gedeeltelijk) dicht. Met een terrasverwarmer kunt u op een koude dag de ruimte extra verwarmen. Uw persoonlijk luxueus patio in uw persoonlijke woonruimte. Het komt geregeld voor dat woningen daarnaast nog eens in waarde stijgen door het aanbrengen van een glazen schuifwand, door meer natuurlijk licht en een ruimtelijke uitstraling.

Perfect voor gezinnen met kids

Het kunnen scheiden van woon ruimtes met een glazen schuifwand is perfect voor gezinnen met behoefte aan gesloten plekken. Deze uitkomst biedt vrijstaande ruimtes waar er kalmte en afzondering wordt gecreëerd. Onbewust blijf je als gezin wel verbonden met elkaar, je hebt namelijk wel aanschouwelijk contact. Het op die wijze afscheiden van ruimtes is daarom volmaakt voor gezinnen, elk zijn vertrouwde plaats, maar bepaald gekoppeld met elkaar. Het kleiner vormen van de ruimtes heeft ook als voordeel dat u in een handomdraai een aangename ambiance creëert voor b.v. een borrel met vrienden.

Glazen veranda Kontich

Veel jaren plezier voor een naar verhouding lage investering. 

Een glazen schuifwand is een uitgave waar u qua woonplezier meteen plezier van heeft. De lichtinval van buitenaf wordt veel groter en de veranda’s lijken veel groter vanwege het doorkijk door het glas. Uw veranda krijgt veel meer uitstraling door het glas, gecombineerd met een gevoel van luxe. Bovenop veel meer woonplezier is het ook mogelijk om de kosten voor energie te verlagen. Dat is mogelijk om afwijkende ruimtes te verhitten met hitte uit de achterkamer met de meeste warmte, namelijk die waar de glazen schuifwand is neergezet. Positief voor uw maandelijkse kosten, maar ook voor het milieu. De glazen schuifwand biedt u hierbij heel wat meer dan puur meer woonplezier. Die aanschaf levert u heel wat jaren genot op.

Glazen veranda Kontich

glazen schuifwand Graveglazen schuifwand Waalreglazen schuifwand Linkebeek
glazen schuifwand Boom glazen schuifwand Molenbeerselglazen schuifwand Huijbergen
glazen schuifwand Eliksemglazen schuifwand Schaffenglazen schuifwand Wemmel
glazen schuifwand Nunspeetglazen schuifwand Bodegravenglazen schuifwand Hengelo

Vraag een vrijblijvende offerte aan.


De gemiddelde levertijd is tussen de 4 en 6 weken na goedkeuring offerte.