Glazen schuifwand Kotem

Het vinden van een juiste leverancier voor een fraaie glazen schuifwand of glazen schuifdeur hoeft nooit ingewikkeld te zijn! In ons land zijn maar weinig maanden per jaar dat u optimaal kunt genieten van al het mooie in uw tuin. Wilt u langer van het mooie buiten leven kunnen genieten in Kotem? Dan is de Glazen schuifdeur een ideale oplossing voor u. Met een glazenschuifwand kunt u vanuit uw veranda uw hele tuin overzien.

Standaard glazen schuifwand
Standaard glazen schuifwand
Steel look glazen schuifwand met vakverdeling
Steel look schuifwand met vakverdeling
Schuifpui HR+
Luxe schuifpui HR+

Iedere overkapping is verschillend, een juist inzicht is daardoor essentieel bij het zetten van een glazen schuifdeur. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Wij bouwen uw glazen schuifdeur zonder moeite waterpas. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een glazen schuifdeur bij uw veranda.Glazen schuifwand Kotem

Glazen schuifdeur Kotem

Wij zijn de specialist van Nederland in het monteren van erfafscheidingen of glazen schuifdeuren. We kunnen meestal binnen 10 dagen een nieuwe schuifwand monteren. Onze geroutineerde montage ploegen die niets anders uitvoeren dan schuttingen en schuifwanden zetten kunnen de glazen schuifdeuren correct zetten.

Uitlevering kan dikwijls binnen 10 dagen omdat we een riante voorraad glazen schuifwanden hebben staan.

Als u met genoegen alle kansen op het gebied van wooncomfort uit uw woning wilt halen dan is een glazen schuifwand een ideale uitkomst. Deze glazen schuifwand op maat biedt u heel wat speelruimte binnen één oplossing. Binnen uw veranda komt ogenblikkelijk veelal natuurlijk daglicht binnenskamers en de ruimtes onder uw veranda of op uw balkon worden optisch veel groter. Een lage bankrekening voor warmte dus, gecombineerd vanwege meer daglicht en een ruimtelijk gevoel bij uw huis.

Glazen schuifdeur Kotem

Geniet het jaar rond binnenskamers van het buitenleven

Wanneer de herfst begint, is voor veel lieden het buitenseizoen afgelopen. Terwijl precies dan in de tuin en de natuur een fonkelende periode aanbreekt. Door het plaatsen van een glazen schuifwand onder uw overkapping kunt u nu jaarrond genieten van uw achtertuin en de natuur. Hiermee kunt u het complete jaar zitten in dit vertrek, in de lentetijd en de zomermaanden schuift u de glazen schuifwanden (gedeeltelijk) open en in het najaar en de herfst doet u ze dicht. Als het ronduit koel wordt, kunt u gebruik maken van een terras verwarmer. Hiermee heeft u een eigen luxe terras. Het komt geregeld voor dat woningen eveneens nog eens in waarde opklimmen door het toepassen van een glazen schuifwand, door meer natuurlijk daglicht en een open uitstraling.

Iedereen zijn eigen plek

Voor gezinsleden die graag een afgesloten plaats beneden willen hebben om b.v. te lezen of te studeren, is dit de volmaakte uitkomst. Afzonderen van ruimtes op deze wijze geeft gemoedsrust en zorgt voor een privé ruimte. Desalniettemin is de doorkijk van plaats naar ruimte wel gewaarborgd door het glas, waardoor je toch betrokken blijft bij elkaar. Dat is een ideale methode om goed gebruik te maken van de ruimtes die u bezit in huis, perfect voor gezinnen met kinderen met uiteenlopende verlangen. Het afscheiden van ruimtes met een glazen schuifwand leent zich ook kostelijk om net een unieke sfeer neer te zetten bij b.v. een aangename avond met vrienden.

Glazen veranda Kotem

Veel jaren plezier voor een beperkt lage investering. 

Vanaf de 1e minuut dat de glazen schuifwand is gestationeerd benut u direct de extra mogelijkheden die uw woonhuis biedt. De lichtinval van buitenaf wordt veel groter en de ruimtes lijken dikwijls groter door het doorkijk door het glas. Hiernaast zal uw woonhuis een mooiere uitstraling krijgen en het gevoel van luxe vermeerderen. Naast extra woongenot is het ook mogelijk om de kosten voor energie te verlagen. Dat door het overbrengen van de hitte van het vertrek waar de glazen schuifwand is geplaatst naar overige plekken. Hierdoor houdt u geld in uw zak, maar denkt u mede aan de toekomst. Het laten situeren van de glazen schuifwand levert u natuurlijk meer op dan alleen maar meer woonplezier. Voor nu en voor de toekomst een prima besteding.

Glazen veranda Kotem

glazen schuifpui Neerharenglazen schuifpui Ternat glazen schuifpui Rucphen
glazen schuifpui somerenglazen schuifwand Neervelpglazen schuifpui Bladel
glazen schuifpui Muidenglazen schuifwand Dodewaardglazen schuifwand Massenhoven
glazen schuifwand Leuthglazen schuifwand Hertenglazen schuifwand Lanaken

Vraag een vrijblijvende offerte aan.


De gemiddelde levertijd is tussen de 4 en 6 weken na goedkeuring offerte.