Glazen schuifwand Leuven

Het vinden van een geschikte leverancier voor een schitterende glazen schuifwand of glazen schuifpui hoeft ook niet lastig te zijn! In Nederland en België zijn maar een paar maanden per jaar dat u optimaal kunt genieten van al het mooie van uw tuin. Wilt u langer van het mooie buiten leven kunnen genieten in Leuven? Dan is een Glazen schuifdeur een ideale oplossing voor u. Met de glazenschuifwand kunt u vanuit de veranda uw hele tuin overzien.

Elke overkapping is afwijkend, een juist inzicht is daarom essentieel bij het monteren van een glazen schuifdeur. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Wij zetten uw glazen schuifdeur zonder zorgen waterpas. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van glazen schuifdeuren onder uw veranda.

Offerte aanvragen
Glazen schuifwand Leuven

Glazen schuifdeur Leuven

Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het installeren van erfafscheidingen of glazen schuifdeuren. We kunnen normaliter binnen 10 dagen een nieuwe glazenschuifwand bouwen. We werken uitsluitend met doorgewinterd medewerkers die niets anders doen dan het bouwen van glazen schuifdeuren en glazen schuifwanden.

Glazen schuifwand voor extra leefruimte!

Natuurlijk wilt u zoveel als kan ruimte halen uit uw veranda, een glazen schuifwand helpt u hierbij, deze uitkomst biedt u immers erg veel speelruimte. Deze schuifwand biedt u veel opties binnen een solutie. U krijgt immers rechtstreeks heel wat natuurlijk zonlicht in huis of onder uw veranda en u fabriceert een ruimtelijk effect. Een lagere afrekening voor warmte dus, gecombineerd vanwege meer licht en een ruimtelijk intuïtie bij uw woning.

Glazen schuifdeur Leuven

Iedere keer genieten van uw veranda en het zicht

Wanneer de temperaturen in november gaan zakken trekken veel mensen zichzelf terug in de huiskamers. Omdat exact dan in de tuin en de natuur een fonkelende tijd aanbreekt. De glazen schuifwand plaatsen in uw veranda biedt hiervoor een uitkomst. Hiermee kunt u jaarrond blijven onder de uitbouw, in de voorjaarstijd en de zomer schuift u de glazen schuifwanden (gedeeltelijk) open en in het najaar en de herfst doet u ze (gedeeltelijk) dicht. Met behulp van een terras verwarmer kunt u op een koude dag uw ruimte extra opwarmen. Een besloten patio bij u thuis. Door de extra opties die u creëert in uw glazen veranda door de glazen schuifwand, zorgt dit in veel gevallen eveneens nog eens voor een toename van de waarde van uw woonhuis.

Ideaal voor gezinnen met kids

Ingeval u een omvangrijk gezin heeft en de gezinsleden behoefte hebben om beneden een eigen plekje te hebben dan is een glazen schuifwand de perfecte oplossing. Isoleren van ruimtes op deze manier geeft gemoedsrust en zorgt voor een privé ruimte. Desalniettemin is de doorkijk van plaats naar vertrek wel gewaarborgd vanwege de ruit, waardoor je ook betrokken blijft bij mekaar. Dit is de ideale manier om optimaal gebruik te maken van de ruimtes die u heeft in huis, volmaakt voor gezinnen met kinderen met uiteenlopende verlangen. Het produceren van ruimtes met een glazen schuifwand leent zich ook heerlijk om net een unieke ambiance neer te zetten bij b.v. een knusse dag met familie.

Glazen veranda Leuven

Vele jaren genot voor een beperkt lage investering. 

Vanaf de 1e minuut dat de glazen schuifwand is gestationeerd benut u gelijk de toegevoegde mogelijkheden die uw huis biedt. De lichtinval van buitenaf wordt veelal groter en de ruimtes lijken veel groter door het doorkijk door het glas. Tevens ervaren consumenten de glazen schuifwand als een toegevoegde waarde wat betreft stijl en luxe. Behalve extra woongenot is er ook nog een pluspunt in de formaliteit van een lagere energierekening. Dat door het voeren van de hitte van de ruimte waar de glazen schuifwand is gestationeerd naar andere plekken. Dit heeft baten voor uw rekening, echter beslist is dit een juiste manier om aan de natuur te werken. Een glazen schuifwand biedt u hiermee veel meer dan slechts meer woongenot. Door middel van deze koop heeft u oog voor nu en nog vele jaren de komende tijd.

Glazen veranda Leuven

glazen schuifwand Geistingenglazen schuifwand Callantsoogglazen schuifwand Meise
glazen schuifwand Utrechtglazen schuifwand Oetingenglazen schuifwand Wezeren
glazen schuifwand Neeroeterenglazen schuifwand Heeschglazen schuifwand Gramsbergen
glazen schuifwand Zwaagwesteindeglazen schuifwand West-Terschellingglazen schuifwand Holwerd

Vraag een vrijblijvende offerte aan.


De gemiddelde levertijd is tussen de 4 en 6 weken na goedkeuring offerte.