Glazen schuifwand Lummen

Woont u in Lummen en op zoek naar een knappe glazen schuifwand of glazen serre voor uw veranda? In ons land zijn maar weinig maanden per jaar dat u optimaal kunt genieten van al het mooie in uw tuin. Wilt u langer van het mooie buiten leven kunnen genieten in Lummen? Dan is de Glazen schuifdeur een beste oplossing voor u. Met een glazenschuifwand kunt u vanuit de veranda uw hele tuin overzien.

Elke veranda is anders, een juist inzicht is daardoor belangrijk bij het zetten van een glazen schuifdeur. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. We bouwen uw glazen schuifdeur zonder zorgen waterpas. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een glazen schuifdeur onder uw veranda.

Offerte aanvragen
Glazen schuifwand Lummen

Glazen schuifdeur Lummen

Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste bedrijf voor een stevige glazenschuifwand. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schuifwand. De gemiddelde wachtperiode na akkoord van de aanbieding en het monteren van de schuifwand is circa 15 dagen. Ons bedrijf plaatsen al ruim 15 jaar erfafscheidingen en schuifwanden, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor bouwbedrijven.

Woonplezier en minder energieverbruik vanwege glazen schuifdeur!

Waarschijnlijk denkt u veel na over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van woonplezier rondom uw woning, een glazen schuifwand is hierbij een schitterende manier om deze kansen te gebruiken. Door deze oplossing mept u enkele vliegen in één klap. Onder uw veranda komt onmiddellijk veelal natuurlijk daglicht binnenskamers en de ruimtes in de woning worden optisch talrijke groter. Een lagere factuur voor warmte dus, gecombineerd wegens meer daglicht en een ruimtelijk gevoel bij uw woonhuis.

Glazen schuifdeur Lummen

Steeds plezier hebben van de achtertuin en het uitzicht

Ingeval het najaar start, is voor veel mensen het buitenseizoen gedaan. Terwijl precies dan in de tuin en de natuur een mooie termijn aanbreekt. Vanwege het installeren van een glazen schuifwand onder uw veranda kan u nu jaarrond genieten van uw tuin en natuur. Hiermee kunt u het complete jaar zitten in dit vertrek, in de lente en de zomermaanden schuift u de glazen schuifwanden (gedeeltelijk) open en in het najaar en de herfst doet u deze dicht. Als het ronduit fris wordt, kunt u gebruik maken van een terras verwarmer. Uw eigen luxueus patio in uw persoonlijke huis. Het komt veelvuldig voor dat huizen tevens nog eens in waarde toenemen door het installeren van een glazen schuifwand, door extra natuurlijk daglicht en een open uitstraling.

Iedereen zijn eigen plaats

Het kunnen scheiden van woon ruimtes met een glazen schuifwand is volmaakt voor gezinnen met behoefte aan besloten plekken. Afzonderen van ruimtes op deze manier geeft kalmte en zorgt voor privacy. Uiteindelijk is de doorkijk van vertrek naar vertrek wel gewaarborgd vanwege het glas, waardoor je toch betrokken blijft bij elkaar. De ruimtes worden op deze manier optimaal benut, wel de vredigheid en privacy, echter wel in mekaar zicht. Het kleiner creëren van de ruimtes heeft ook als voordeel dat u in een handomdraai een sfeervolle omgeving creëert voor onder andere een borrel met vrienden.

Glazen veranda Lummen

Oog voor nu en de toekomst 

Door de glazen schuifwand te situeren bezit u vanaf dag een extra woongenot. De lichtinval van buitenaf wordt heel wat groter en de ruimtes lijken veel groter vanwege het doorkijk door het glas. De overkapping krijgt veel meer uitstraling door het glas, een samenstelling van gevoel van luxe. Behalve veel meer woongenot is er ook nog een pluspunt in de vorm van een mindere energierekening. Dat door het overdragen van de warmte van de ruimte waar de glazen schuifwand is gestationeerd naar afwijkende plekken. Dit heeft voordelen voor uw bankrekening, echter feitelijk is dit een juiste wijze om aan de natuur te werken. Extra woonplezier is daarom niet het enige wat een glazen schuifwand u te bieden heeft. Deze aankoop levert u jaren plezier op.

Glazen veranda Lummen

glazen schuifwand Heerdeglazen schuifwand Bovenkarspelglazen schuifwand Terneuzen
glazen schuifwand stiphoutglazen schuifwand Ridderkerkglazen schuifwand Zwanenburg
glazen schuifwand Tegelenglazen schuifwand Deurneglazen schuifwand Boekel
glazen schuifwand Tienenglazen schuifwand Herstappeglazen schuifwand Baexem

Vraag een vrijblijvende offerte aan.


De gemiddelde levertijd is tussen de 4 en 6 weken na goedkeuring offerte.