Glazen schuifwand Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek

Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek is een van de vele steden waar wij dikwijls een knappe glazen schuifwand of glazen serre leveren. In Nederland of België zijn maar een paar maanden dat u optimaal kunt genieten van al het mooie in uw tuin. Wilt u langer van het mooie buiten leven kunnen genieten in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek? Dan is de Glazen schuifdeur een ideale oplossing voor u. Met een glazenschuifwand kunt u vanuit de veranda uw hele tuin overzien.

Standaard glazen schuifwand
Standaard glazen schuifwand
Steel look glazen schuifwand met vakverdeling
Steel look schuifwand met vakverdeling
Schuifpui HR+
Luxe schuifpui HR+

Iedere overkapping is anders, een juist inzicht is daardoor essentieel bij het plaatsen van een glazen schuifdeur. Verandasol denkt graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Wij zetten uw schuifwand zonder zorgen kaars recht. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van glazen schuifdeuren onder uw veranda.Glazen schuifwand Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek

Glazen schuifdeur Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek

Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het monteren van erfafscheidingen of glazen schuifdeuren. We kunnen gewoonlijk binnen 15 dagen een nieuwe glazen schuifdeur plaatsen. Onze bedreven montage ploegen die niets anders doen dan schuttingen en schuifwanden monteren kunnen de schuifwand foutloos monteren.

Uitlevering kan doorgaans binnen 7 dagen daar we een grote voorraad glazen schuifwanden hebben .

Indien u graag alle mogelijkheden op het gebied van wooncomfort uit uw woning wilt behalen dan is een glazen schuifwand een ideale oplossing. Met deze oplossing mept u verscheidene vliegen in één slag. Binnen uw veranda komt direct veelal natuurlijk daglicht binnenskamers en de ruimtes in de woning worden optisch heel wat groter. Een lagere bankrekening voor warmte dus, gecombineerd vanwege meer daglicht en een open sentiment bij uw huis.

Glazen schuifdeur Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek

Doorlopend genieten van de tuin en het zicht

Als het najaar start, is voor veel mensen het buitenseizoen voorbij. Omdat exact dan in de tuin en natuur een fonkelende termijn aanbreekt. Door het plaatsen van een glazen schuifwand onder uw terrasoverkapping kunt u nu jaarrond plezier hebben van uw achtertuin en natuur. Hiermee kunt u jaarrond zitten onder de veranda, in de lente en de zomer schuift u de glazen schuifwanden open en in het najaar en de herfst doet u ze (gedeeltelijk) dicht. Op het ogenblik dat temperatuur erg laag is, kan u daarnaast nog kiezen voor een veranda verwarmer. Uw bijzonder luxueus patio in uw persoonlijke woonruimte. Het komt vaak voor dat woningen tevens nog eens in waarde opklimmen door het toepassen van een glazen schuifwand, door extra natuurlijk licht en een open uitstraling.

Iedereen zijn afzonderlijke plek

Wanneer u een omvangrijk gezin heeft en de bewoners behoefte hebben om beneden een afzonderlijk plekje te hebben dan is een glazen schuifwand de perfecte oplossing. Deze oplossing biedt gescheiden ruimtes waarmee er kalmte en afzondering wordt gecreëerd. Gedachteloos blijf je als gezin wel verbonden met elkaar, je hebt immers wel aanschouwelijk contact. Dat is de perfecte manier om goed gebruik te maken van de ruimtes welke u heeft in huis, ideaal voor gezinnen met kinderen met uiteenlopende verlangen. De glazen schuifwand is ook perfect om een knusse decor neer te zetten voor b.v. een etentje met familie.

Glazen veranda Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek

Oog voor nu en voor de toekomst 

Door de glazen schuifwand te situeren heeft u vanaf dag 1 extra woonplezier. Veeltijds meer natuurlijk daglicht en een groter ruimtelijk effect. De overkapping krijgt meer emanatie door het glas, gecombineerd met een gevoel van luxe. Naast extra woonplezier is er toch nog een pluspunt in de formaliteit van een mindere energienota. Dit is denkbaar om andere kamers te verwarmen met warmte uit de kamer met de meeste warmte, namelijk die waar de glazen schuifwand is gestationeerd. Positief voor uw maandelijkse onkosten, echter ook voor het milieu. Een glazen schuifwand biedt u hiermee veel meer dan puur meer woon genot. Voor heden en voor de toekomst een goede besteding.

Glazen veranda Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek

glazen schuifpui Verbrande Brugglazen schuifpui steenbergenglazen schuifpui Etten-Leur
glazen schuifpui Wangeglazen schuifwand Vissenakenglazen schuifpui Gerwen
glazen schuifpui Hallumglazen schuifwand Breugelglazen schuifwand Zaltbommel
glazen schuifwand Blijhamglazen schuifwand Kortessemglazen schuifwand Brussegem

Vraag een vrijblijvende offerte aan.


De gemiddelde levertijd is tussen de 4 en 6 weken na goedkeuring offerte.