Heeft u bij de buren een fraaie glazen schuifwand op maat gezien en bent u aan het informeren voor een juiste leverancier?

Door middel van een glazen schuifwand op maat in uw overkapping creëert u woongenot en tegelijk investeert u in de toekomst. Dit is een combinatie die je ook niet veel ziet. Op het gebied van woonplezier haalt u op een snuggere wijze overvloedig natuurlijk licht in uw woonhuis en zorgt een glazen schuifdeur bij uw veranda voor een geweldig ruimtelijk gevoel. Tevens kunt u de extra hitte die voortkomt uit de glazen serre slim op afwijkende plekken in uw woning inzetten. U hoeft dan nauwelijks gebruik te maken van de terrasverwarmer om de plaats op te warmen. Meer woon plezier en een mindere energienota. Dat zijn 2 van de vele voordelen die een glazen schuifwand bied.

Praktisch en mooi: Een glazen schuifwand op maat

Glas bestaat al eeuwen en word tegenwoordig in veel verschillende toepassingen gebruikt. Het is solide, doorzichtig en heeft een isolerende werking. Uw woonhuis prijs zal toenemen en het geeft een chique uitstraling aan de achterzijde van uw huis. De maatwerk glazen schuifwand zorgt voor een nieuwe afgesloten ruimte echter met behoud van uw zicht. Indien u het glas voorziet van tochtoplossingen zal het insecten en wind tegenhouden, dit is wel zo prettig. Heeft u jonge kinderen maar is er binnenskamers minder ruimte om te spelen? Ook dan is die glazen wand een ideale oplossing.

Glazen schuifwand op maat

Een koude dag, wellicht al sneeuw in de achtertuin en vogels smikkelen aan het vetbolletje in de boom. Dit zijn oogverblindende taferelen die we met genoegen van binnenuit zouden bekijken. Desalniettemin als het najaar begint gaan we naar binnen en missen we geweldig veel moois van de natuur. Stel nou als u zelfs met fris en slecht weer toch kan plezier hebben van uw overkapping? Het is zeer eenvoudig om een maatwerk glazen schuifwand te plaatsen. Alles word op maat aangeleverd en u heeft ook niet veel gereedschap nodig. Hiermee kunt u de hele winter plezier hebben van deze extra woonruimte en het uitzicht. Wellicht bezit u wel een trampoline of speeltoestel en houd u daarom graag een oogje in het zijl. En als het vroege voorjaar nadert wordt zet u eenvoudig de tuinkachel aan. Of wat dacht u van een viering of diner met vrienden, een extra achterkamer met veel mogelijkheden.

Privor glazen schuifwand op maat: Duurzaam en beschermd

Zoals u heeft kunnen lezen kan de glazen schuifwand op maat voor meerdere methodes ingezet worden. Als scheidingswand tussen tuinkamers, echter zeker ook als glaswand voor uw overkapping. In allebei de gevallen zorgen zij voor een heerlijk open gevoel, veel meer natuurlijk zonlicht en voor de lagere energierekening. Behalve onze standaard breedtes 82, 90 en 103 cm breed is alles op maat verkrijgbaar inclusief de opties die u wenst. Ook met extra benodigdheden erop zoals tochtoplossingen en deurgrepen om het totaal af te monteren. Kortom een Privor glazen schuifwand op maat is een slimme aankoop die zorgt voor meer woonplezier.

Tot ziens bij Glazenschuifwandplaatsen.nl

De gemiddelde levertijd is tussen de 4 en 6 weken na goedkeuring offerte.