Op zoek naar een glazen schuifwand serre? Dan bent u op het juiste adres. Wij kunnen deze glazen serre leveren in verschillende hoogtes en breedtes. Standaard breedtes die wij op voorraad hebben zijn 103, 90 en 82 cm breed. Voor uw serre heeft de keuze in hoogtes tussen de 190 en 270 cm.

De glazen serre profielen zijn leverbaar in 3 RAL kleuren. Het populaire antraciet, het klassieke crème of de eigentijdse kleur wit. De rails en profielen voor uw serre worden door ons altijd op maat gemaakt en geleverd. Mogelijk tot 450 cm uit 1 lengte!

Het glas bestaat uit 10 mm gehard veiligheidsglas. De randen zijn uiteraard facet geslepen.

Een charmante glazen schuifwand serre koopt u eenvoudig en vlot bij glazenschuifwandplaatsen.nl!

Met een glazen schuifwand serre bij uw woning creëert u woongenot en tevens denkt u aan de toekomst. Dat is een samenstelling welke je ook niet veel ziet.. Op het gebied van woongenot haalt u op een slimme wijze veel natuurlijk licht in huis en zorgt een glazen wand voor een geweldig ruimtelijk aanzicht. Tevens kunt u de toegevoegde hitte die voortkomt uit de glazen schuifpui slim op verschillende plekken in uw woning gebruiken. In die ruimtes hoeft er veel minder energie gebruikt te worden om het genoemde warm te krijgen. Datgene kan u merken aan uw gasrekening en u heeft tevens een bijkomende gesloten veranda. Dat zijn twee van een heleboel voordelen die een glazen schuifdeur bied.

Praktisch en pracht: De glazen schuifdeur serre van Privor

Glas bestaat al eeuwen  en word tegenwoordig in meerdere producten gebruikt. Het is massief, transparant en bezit een isolerende werking. De woning waarde zal toenemen en het geeft een luxe uitstraling aan de achterkant van uw woning. Als uw een glazen schuifwand serre laat zetten bij uw optrekje geeft deze de woning veel meer opties. Indien u het glas voorziet van tocht wering zal dit muggen en wind tegenhouden, dit is wel zo prettig. Daarnaast is het ideaal voor gezinnen met jonge kinderen waarbij een ruimte kan dienen als speelkamer.

Glazen schuifwand serre

Vogels die een nestje maken in uw haag of spelende kids in de achtertuin. Dat zijn schitterende dingen in de natuur die we met genoegen van binnen zouden willen zien. Helaas gaan personen niet snel meer buiten onder de veranda zitten als de temperatuur onder de 14 graden komt. Stel nu als u zelfs met koud en slecht weer toch kan beschikken over uw overkapping? Het is zeer eenvoudig om een glazen schuifwand serre te verwezenlijken. Het word op maat aangeleverd en u heeft niet veel gereedschap nodig. U kunt dan het gehele jaar beschikken over van extra woongenot met een permanent zicht. Wellicht heeft u zo uitzicht op een stuk tuin wat u specifiek heeft geplaatst om vanuit de veranda te bekijken. En zelfs in de wintermaanden als de meeste personen tussen hun deken op de sofa liggen kunt u nog gretig genieten van uw veranda. Alsook een aardige plaats om met vrienden te eten.

Privor glazen schuifwand serre: Duurzaam en beschermd

Zoals u heeft kunnen lezen kan die glazen schuifwand serre op verschillende manieren ingezet worden. Als scheidingswand tussen ruimtes, maar toch zeker ook als glaswand voor uw terrasoverkapping. In allebei de gevallen zorgen zij voor een lekker ruimtelijk gevoel, meer natuurlijk licht en voor een lagere energienota. U kunt de glazen veranda krijgen precies zoals u dit wilt. Wellicht met toegevoegde benodigdheden erop zoals tochtoplossingen en deurgrepen om het af te monteren. Met andere woorden een Privor glazen wand is een slimme aanschaf die zorgt voor meer woonplezier.

De gemiddelde levertijd is tussen de 4 en 6 weken na goedkeuring offerte.