Woont u in Smilde en op zoek naar een fijne glazen schuifwand of glazen veranda voor uw huis? In ons land zijn maar weinig maanden per jaar dat u optimaal kunt genieten van al het mooie van uw tuin. Wilt u langer van het mooie buiten leven kunnen genieten in Smilde? Dan is de Glazen schuifdeur een ideale oplossing voor u. Met een glazenschuifwand kunt u vanuit de veranda uw hele tuin overzien.

Standaard glazen schuifwand
Standaard glazen schuifwand
Steel look glazen schuifwand met vakverdeling
Steel look schuifwand met vakverdeling

Elke veranda is verschillend, een juist inzicht is daardoor belangrijk bij het monteren van een glazen schuifdeur. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. We zetten uw glazen schuifdeur zonder zorgen kaars recht. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een glazen schuifdeur onder uw veranda.


Glazen schuifwand Smilde
Glazen schuifwand Smilde

Glazen schuifdeur Smilde

Verandasol is de specialist van Nederland in het bouwen van erfafscheidingen of glazen schuifdeuren. We kunnen normaliter binnen 2 weken een nieuwe schuifwand zetten. Onze doorgewinterde monteurs die niets anders uitvoeren dan schuttingen en schuifwanden zetten kunnen de glazen schuifdeuren perfect zetten.

Woonplezier en bespaar stroomverbruik door glazen schuifdeur!

Natuurlijk wilt u zoveel als kan woonplezier halen uit uw tuin, een glazen schuifwand helpt u hiermee, deze oplossing biedt u namelijk erg veel mogelijkheden. Deze glazen schuifwand biedt u heel wat mogelijkheden in 1 solutie. Men krijgt immers meteen veel natuurlijk daglicht in huis of onder uw overkapping en u maakt een ruimtelijk effect. Een lage bankrekening voor warmte dus, gecombineerd jegens meer licht en een open sentiment bij uw woning.

Glazen schuifdeur Smilde

Doorlopend genieten van uw achtertuin en het uitzicht

Ingeval de herfst begint, is voor veel personen het buitenseizoen over. Maar met name de periode tussen de zomer en de lente heeft zoveel te bieden. De glazen schuifwand plaatsen in uw veranda biedt hiertoe een oplossing. De glazen schuifwand stelt u in staat om het hele kalenderjaar te genieten, afhankelijk van de weersomstandigheden en de temperatuur schuift u de glazen schuifwanden open of juist dicht. Op het ogenblik dat temperatuur ontzettend laag is, kan u tevens nog kiezen voor een veranda heater. Hiermee heeft u uw persoonlijk luxe patio. Door de extra opties die u creëert in uw glazen veranda door de glazen schuifwand, zorgt dit in heel wat gevallen eveneens nog eens voor een toename van de prijs van uw huis.

Volmaakt voor gezinnen met kids

Het kunnen isoleren van woon ruimtes met een glazen schuifwand is volmaakt voor gezinnen met behoefte aan besloten plekken. Het afzonderen op deze wijze zorgt voor een vredige locatie met ruimte voor jezelf. Uiteindelijk is de doorkijk van plaats naar ruimte wel gewaarborgd door de ruit, waardoor men ook betrokken blijft bij mekaar. Het op deze manier afscheiden van ruimtes is daardoor perfect voor gezinnen, elk zijn eigen plek, maar bepaald verenigd met elkaar. Het produceren van ruimtes met een glazen schuifwand leent zich ook perfect om net een unieke ambiance neer te zetten bij b.v. een aangename dag met familie.

Glazen veranda Smilde

Oog voor het heden alsook de toekomst 

Door een glazen schuifwand te situeren heeft u vanaf dag een meer woongenot. Veelal meer natuurlijk licht en een groter ruimtelijk effect. Daarnaast zal uw huis een mooiere uitstraling krijgen en het gevoel van luxe vergroten. Voordelen vinden we ook niet slechts binnen het woongenot, daarnaast is het denkbaar om op een slimme handelwijze uw energie rekening te laten afnemen. Dat door het overhevelen van de warmte van het vertrek waar de glazen schuifwand is neergezet naar afwijkende plekken. Dit heeft voordelen voor uw bankrekening, echter beslist is dit een goede handelwijze om aan duurzaamheid te werken. Het laten plaatsen van een glazen schuifwand levert u daarom meer op dan alleen maar meer woon genot. Die aankoop levert u jaren plezier op.

Glazen veranda Smilde

glazen schuifpui Schoonbeekglazen schuifpui Biezelingeglazen schuifpui Opoeteren
glazen schuifpui Val-Meerglazen schuifwand Veerle glazen schuifpui Vlagtwedde
glazen schuifpui Vilvoordeglazen schuifwand Westerhovenglazen schuifwand Blerick
glazen schuifwand Nieuwenrodeglazen schuifwand Huldenbergglazen schuifwand Midwoud

Vraag een vrijblijvende offerte aan.


De gemiddelde levertijd is tussen de 4 en 6 weken na goedkeuring offerte.