Glazen schuifwand Tongerlo

Bent u meer informatie aan het zoeken voor een goede glazen schuifwand of glazen veranda bij u in Tongerlo? In ons land zijn maar een paar maanden per jaar dat u optimaal kunt genieten van al het moois in uw tuin. Wilt u langer van het mooie buiten leven kunnen genieten in Tongerlo? Dan is een Glazen schuifdeur een beste oplossing voor u. Met de glazenschuifwand kunt u vanuit uw veranda uw hele tuin overzien.

Elke overkapping is verschillend, een juist inzicht is daarom essentieel bij het plaatsen van een glazen schuifdeur. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. We bouwen uw glazen schuifdeur zonder problemen waterpas. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een glazen schuifdeur onder uw veranda.

Offerte aanvragen
Glazen schuifwand Tongerlo

Glazen schuifdeur Tongerlo

Wij kunnen de glazen schuifwand leveren of we zetten uw nieuwe schuifwand bekwaam en vlug voor u. We kunnen meestal binnen 1 week een nieuwe schuifwand zetten. Door onze 15 jaar ervaring in het bouwen van schuttingen en schuifwanden bent u verzekerd van een goed eind resultaat met goede garanties.

Genoeg leefruimte dankzij glazen schuifdeur?

Indien u graag alle kansen op het gebied van wooncomfort uit uw huis wilt halen dan is een glazen schuifwand een ideale oplossing. Vanwege het installeren van de glazen schuifwand combineert uw enkele voordelen! Direct krijgt u een idee van meer ruimte bij uw woonhuis en u haalt overvloedig meer natuurlijk licht op uw bordes. Uw energie rekening kunt u bij slimme toepassing van de warmte aanmerkelijk naar beneden brengen, u brengt het overschot aan hitte onbewust over richting een andere ruimte, die je dientengevolge minder hoeft op te warmen. Een lagere rekening voor warmte dus, gecombineerd wegens meer zonlicht en een open intuïtie bij uw woonruimte.

Glazen schuifdeur Tongerlo

Geniet jaarrond binnen van het landleven

Indien de temperaturen in september gaan dalen trekken veel mensen zich terug in hun huiskamers. Echter met name de tijd tussen de zomer en de lente heeft zoveel te bieden. Volmaakt om wel het hele jaar te kunnen genieten van uw achtertuin en de natuur is het plaatsen van een glazen schuifwand in uw veranda. Door de glazen schuifwand bepaalt u totaal zelf de situatie wat betreft temperatuur en koele lucht, alle dagen van het jaar genieten dus. Als het inderdaad fris wordt, kunt u gebruik maken van een terras verwarming. Hiermee heeft u uw persoonlijk luxueus terras. Vanwege de extra mogelijkheden die u creëert in uw woning door de glazen schuifwand, zorgt dit in heel wat gevallen zeker nog eens voor een toename van de waarde van uw woonhuis.

Volmaakt voor gezinnen met kinderen

Het kunnen scheiden van woon ruimtes met een glazen schuifwand is ideaal voor gezinnen met behoefte aan besloten plekken. Die uitkomst biedt gescheiden ruimtes waarmee er rust en afzondering wordt gemaakt. Deze glazen schuifwanden zorgen weliswaar voor een sociale saamhorigheid, je kan elkaar immers wel nog steeds zien. Dit is een perfecte methode om optimaal gebruik te maken van de ruimtes welke u heeft in huis, ideaal voor gezinnen met gezinsleden met uiteenlopende verlangen. Het afscheiden van ruimtes met een glazen schuifwand leent zichzelf ook geweldig om net een unieke sfeer neer te zetten bij bijvoorbeeld een aangename dag met familie.

Glazen veranda Tongerlo

Veel jaren plezier voor een naar verhouding lage investering. 

De glazen schuifwand is een investering waar u qua woonplezier ogenblikkelijk plezier van hebt. Veel extra natuurlijk daglicht en een groter ruimtelijk resultaat. Hiernaast zal uw woonhuis een mooiere uitstraling krijgen en het gevoel van luxe uitbreiden. Behalve meer woonplezier is er toch nog een voordeel in de formaliteit van een lagere energierekening. Dat is mogelijk om andere kamers te verhitten met hitte uit de achterkamer met de meeste warmte, namelijk die waar de glazen schuifwand is geplaatst. Voordelig voor uw maandelijkse onkosten, maar ook voor het leefmilieu. Een glazen schuifwand biedt u hierbij heel wat meer dan puur meer woongenot. Voor nu en voor de vooruitzichten een goede investering.

Glazen veranda Tongerlo

glazen schuifwand Tilburgglazen schuifwand Rijsenhoutglazen schuifwand Dorst
glazen schuifwand Heeschglazen schuifwand Humbeekglazen schuifwand Halfweg
glazen schuifwand Wilseleglazen schuifwand Zuidlarenglazen schuifwand Hapert
glazen schuifwand Zellikglazen schuifwand Geleenglazen schuifwand Berlikum

Vraag een vrijblijvende offerte aan.


De gemiddelde levertijd is tussen de 4 en 6 weken na goedkeuring offerte.