Glazen schuifwand Valkenswaard

Woont u in Valkenswaard en zoekt u een charmante glazen schuifwand of glazen schuifpui voor uw huis? In Nederland en België zijn maar weinig maanden dat u optimaal kunt genieten van al het mooie van uw tuin. Wilt u langer van het mooie buiten leven kunnen genieten in Valkenswaard? Dan is een Glazen schuifdeur een beste oplossing voor u. Met een glazenschuifwand kunt u vanuit de veranda uw hele tuin overzien.

Standaard glazen schuifwand
Standaard glazen schuifwand
Steel look glazen schuifwand met vakverdeling
Steel look schuifwand met vakverdeling
Schuifpui HR+
Luxe schuifpui HR+

Elke overkapping is afwijkend, een juist inzicht is daarom belangrijk bij het installeren van een glazen schuifdeur. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Wij bouwen uw glazen schuifdeur zonder moeite waterpas. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van glazen schuifdeuren onder uw veranda.Glazen schuifwand Valkenswaard

Glazen schuifdeur Valkenswaard

Verandasol kan de glazen schuifwanden bezorgen of we zetten de nieuwe schuifwand deskundig en vlot voor u. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schuifwand. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de aanbieding en het bouwen van de schuifwand is circa 2 weken. Ons bedrijf monteren al ruim 15 jaar erfafscheidingen en schuifwanden, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor hoveniers.

Genoeg ruimte met de glazen schuifdeur!

Begrijpelijk wilt u zoveel als kan wooncomfort halen uit uw woning, een glazen schuifwand helpt u hierbij, deze oplossing biedt u namelijk zeer veel speelruimte. Door deze oplossing slaat u meerdere vliegen in één slag. Duidelijk krijgt u een feeling van ruimte bij uw woning en u haalt heel wat meer natuurlijk daglicht op uw balkon. Plus het is lekker voor de wekelijkse energie nota, de overgebleven gloed die ontstaat op het balkon voor de glazen schuifwand, kan in de andere ruimte weer worden ingezet., men brengt het overmaat aan hitte automatisch over richting uw balkon, die je dientengevolge minder hoeft op te warmen. Een glazen schuifwand brengt dus nauwelijks enkel ruimte en licht bij uw glazen veranda, u betaalt bovendien nog eens een lagere energie nota.

Glazen schuifdeur Valkenswaard

Geniet jaarrond binnenshuis van het buitenleven

Aan het einde van de zomer maken velen zich op voor de herfst en de winter binnen. Terwijl precies dan in de tuin en de natuur een prachtige cyclus aanbreekt. Volmaakt om wel het hele jaar te mogen beschikken over uw achtertuin en de natuur is het plaatsen van een glazen schuifwand in uw terrasoverkapping. Hiermee kunt u jaarrond zitten in dit vertrek, in de lentetijd en de zomer schuift u de glazen schuifwanden (gedeeltelijk) open en in het najaar en de winter doet u ze (gedeeltelijk) dicht. Met een veranda verwarmer kunt u op een koude dag uw veranda extra verwarmen. Uw persoonlijk luxueus patio in uw vertrouwde woonhuis. Het komt regelmatig voor dat huizen tevens nog eens in waarde stijgen door het aanbrengen van een glazen schuifwand, door meer natuurlijk daglicht en een open uitstraling.

Voor ieder wat wils

Het kunnen afzonderen van ruimtes met een glazen schuifwand is perfect voor gezinnen met behoefte aan besloten plekken. Deze oplossing biedt vrijstaande ruimtes waarmee er gemoedsrust en afzondering wordt gecreëerd. Deze glazen schuifwanden zorgen immers voor een sociale saamhorigheid, je kan elkaar tenslotte wel nog steeds zien. Het op deze wijze afscheiden van ruimtes is daarom volmaakt voor gezinnen, ieder zijn persoonlijke plek, maar weliswaar gekoppeld met elkander. Een glazen schuifwand is ook perfect om een knusse setting neer te zetten voor b.v. een dinertje met familie.

Glazen veranda Valkenswaard

Veel jaren genot voor een relatief lage investering. 

Door die glazen schuifwand te plaatsen bezit u vanaf dag 1 veel meer woongenot. De lichtinval van buiten wordt veel groter en de ruimtes lijken veelal groter door het doorkijk door het glas. Tevens ervaren mensen een glazen schuifwand als een extra waarde wat betreft stijl en luxe. Naast meer woongenot is er toch nog een pluspunt in de vorm van een lagere energierekening. Dit is mogelijk om afwijkende kamers te verhitten met hitte uit de achterkamer met de meeste warmte, namelijk die waar de glazen schuifwand is aangebracht. Gunstig voor uw maandelijkse kosten, maar ook voor het milieu. Het laten bouwen van de glazen schuifwand levert u dus meer op dan alleen maar meer woonplezier. Voor nu en voor de vooruitzichten een prima besteding.

Glazen veranda Valkenswaard

glazen schuifpui Sint-Lambrechts-Herkglazen schuifpui Melissantglazen schuifpui Zegge
glazen schuifpui De Wijkglazen schuifwand Giesbeekglazen schuifpui Beerta
glazen schuifpui Harskampglazen schuifwand Diepenheimglazen schuifwand Uithuizermeeden
glazen schuifwand steinglazen schuifwand Eefdeglazen schuifwand Linkebeek

Vraag een vrijblijvende offerte aan.


De gemiddelde levertijd is tussen de 4 en 6 weken na goedkeuring offerte.