Een prachtige glazen schuifwand overkapping koopt u makkelijk en vlot bij Privor glazen schuifwanden!

Extra woongenot dankzij glazen schuifwand overkapping en tegelijkertijd goed voor het milieu (lagere stookkosten). Dus heeft u in feite twee voordelen voor een beperkt kleine investering. Veel licht kan zorgen voor een plezierige leefomgeving waardoor u optimaal kunt genieten van de glazen serre. Door het zonlicht in het voorjaar in combinatie met het glas zal de overkapping in aanzienbaren tijd klimmen naar een fijne temperatuur. In die kamers hoeft er veel minder energie in te worden gezet om dit warm te krijgen. Veel meer woongenot en een mindere energienota. Dat zijn 2 van een heleboel voordelen die de glazen schuifwand overkapping bied.

Gemakkelijk en luxe: De glazen serre van Privor

Glas bestaat al eeuwen  en word in meerdere producten gebruikt. Het is robuust, transparant en bezit een isolerende functie. De huis waarde zal stijgen en het geeft een luxe uitstraling aan de achterzijde van uw huis. Wanneer uw een glazen schuifpui laat installeren bij uw woning geeft dat uw huis veel meer speelruimte. Met het dicht doen van de glazen schuifwanden heeft u namelijk binnen een handomdraai een eigen omgeving waar u fijn kunt relaxen maar tevens vrij zicht behoud op uw gaard. Heeft u jonge kids maar is er binnenskamers weinig plaats om te spelen? Ook dan is de glazen schuifpui een perfecte oplossing.

Glazen schuifwand voor overkapping

Vogels die een nestje bouwen in uw vogelhuisje of spelende kids in de tuin. Dit zijn mooie tafereeltjes die we met genoegen van binnenuit zouden willen bezichtigen. Jammer genoeg gaan personen niet meer buiten onder de overkapping zitten als de temperatuur onder de 14 graden komt. Dit kan ook anders. Een glazen schuifwand voor overkapping kunt u immers ongecompliceerd plaatsen als afscheiding onder uw terrasoverkapping. Daardoor kunt u de hele zomer genieten van deze extra ruimte en het zicht. Mogelijk bezit u wel een trampoline of glijbaan en houd u daardoor met genoegen een oogje in het zijl. En ook in de winter als de meeste mensen onder hun deken op de bank liggen kunt u nog gretig gebruik maken van uw overkapping. Of wat denkt u van een viering of BBQ met familie, een toegevoegde achterkamer met veel opties.

Privor glazen schuifwand voor overkapping: Duurzaam en beschermd

De glazen schuifpui kunt u op meerdere manieren aanbrengen bij de woning. Als scheidingswand tussen kamers, echter vanzelfsprekend ook als glaswand voor uw overkapping. In beide gevallen zorgen ze voor een aangenaam open gevoel, meer natuurlijk licht en voor een mindere energierekening. Behalve onze standaard breedtes 103, 90 en 82 cm breed is alles op maat leverbaar inclusief de mogelijkheden die u wilt. Eventueel met extra accessoires erbij zoals tocht strips en deurgrepen om het volstrekt af te monteren. Anders gezegd een Privor glazen schuifwand voor overkapping is een slimme aanschaf die zorgt voor meer woongenot.

De gemiddelde levertijd is tussen de 4 en 6 weken na goedkeuring offerte.