Glazen schuifwand Wijer

Zoekt u een op maat vervaardigde en goede glazen schuifwand of glazen schuifpui van hoge kwaliteit in Wijer? In Nederland of België zijn maar een paar maanden per jaar dat u optimaal kunt genieten van al het moois van uw tuin. Wilt u langer van het mooie buiten leven kunnen genieten in Wijer? Dan is de Glazen schuifdeur een perfecte oplossing voor u. Met de glazenschuifwand kunt u vanuit uw veranda uw gehele tuin overzien.

Iedere overkapping is verschillend, een precies inzicht is daardoor essentieel bij het installeren van een glazen schuifdeur. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Wij plaatsen uw glazen schuifdeur zonder moeite kaars recht. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een glazen schuifdeur bij uw veranda.

Offerte aanvragen
Glazen schuifwand Wijer

Glazen schuifdeur Wijer

Wij kunnen uw glazen schuifwand op locatie brengen of we zetten uw nieuwe schuifwand deskundig en snel voor u. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw glazen schuifdeur. De gemiddelde wachtperiode na goedkeuring van de prijsopgave en het zetten van de schuifwand is circa 2 weken. We werken enkel met ervaren personeel welke niks anders doen dan het bouwen van glazen schuifdeuren en glazen schuifwanden.

Woonplezier en geringer energieverbruik vanwege glazen schuifdeur!

Begrijpelijk wilt u zoveel mogelijk ruimte halen uit uw woonruimte, een glazen schuifwand helpt u hiermee, deze uitkomst biedt u namelijk erg veel mogelijkheden. Deze schuifwand op maat biedt u veel mogelijkheden in een solutie. Onder uw veranda komt meteen heel wat natuurlijk zonlicht binnenskamers en de ruimtes onder uw veranda worden optisch dikwijls groter. Die glazen schuifwand brengt derhalve nauwelijks alleen ruimte en zonlicht bij uw stulp, u betaalt immers nog eens een mindere energie nota.

Glazen schuifdeur Wijer

Altijd plezier hebben van uw achtertuin en het zicht

Wanneer de temperaturen in november gaan kelderen trekken vele gezinsleden zichzelf terug in hun huiskamers. Al het moois wat de tuin en de natuur te bieden heeft in de herfst en de wintermaanden worden dan bijna niet bekeken. Door het toepassen van een glazen schuifwand onder uw terrasoverkapping kunt u nu het hele jaar genieten van uw achtertuin en de natuur. De glazen schuifwand stelt u in staat om het gehele kalenderjaar te genieten, afhankelijk van het klimaat en de temperatuur schuift u de glazen schuifwanden open of zo-even dicht. Op het moment dat temperatuur ontzettend laag is, kunt u bovendien nog kiezen voor een patio heater. Een besloten patio bij u glazen veranda. Meestal levert een glazen schuifwand, door de stijlvolle en prachtige uitstraling, ook nog meerwaarde van uw pand op.

Perfect voor gezinnen met kids

Het kunnen isoleren van woon ruimtes met een glazen schuifwand is perfect voor gezinnen met behoefte aan afgesloten plekken. Deze oplossing biedt gescheiden ruimtes waarmee er rust en privacy wordt gecreëerd. Deze glazen schuifwanden zorgen wel voor een sociale solidariteit, je kan elkander namelijk wel nog steeds waarnemen. Dit is de ideale methode om goed gebruik te maken van de ruimtes welke u bezit in huis, volmaakt voor gezinnen met kinderen met uiteenlopende wensen. Het afscheiden van ruimtes met een glazen schuifwand leent zich ook excellent om net een unieke ambiance neer te zetten bij bijvoorbeeld een intieme dag met familie.

Glazen veranda Wijer

Vele jaren genot voor een naar verhouding lage investering. 

Door een glazen schuifwand te installeren heeft u vanaf dag 1 meer woonplezier. De lichtinval van buitenaf wordt veelal groter en de veranda’s lijken veel groter vanwege het doorkijk door het glas. Tevens ervaren consumenten de glazen schuifwand als een extra waarde wat betreft stijl en luxe. Naast meer woongenot is het ook mogelijk om de kosten voor energie te verlagen. Dat is denkbaar om overige kamers te verwarmen met hitte uit de achterkamer met de meeste warmte, namelijk die waar de glazen schuifwand is geplaatst. Hiermee houdt u cash in uw buidel, maar denkt u ook aan de toekomst. Het laten plaatsen van een glazen schuifwand levert u uiteraard meer op dan alleen maar meer woonplezier. Door middel van deze investering heeft u oog voor nu en nog een heleboel jaren in de toekomst.

Glazen veranda Wijer

glazen schuifwand Overdinkelglazen schuifwand Culemborgglazen schuifwand Maartensdijk
glazen schuifwand Teuvenglazen schuifwand Lindelhoevenglazen schuifwand Tielen
glazen schuifwand slagharenglazen schuifwand Kinrooiglazen schuifwand Schelle
glazen schuifwand Harlingenglazen schuifwand Deilglazen schuifwand Gorredijk

Vraag een vrijblijvende offerte aan.


De gemiddelde levertijd is tussen de 4 en 6 weken na goedkeuring offerte.